Koninginnedag-special Zeg ‘ns Aaa dit jaar alsnog op tv

RTL 4 komt op 29 april met een nieuwe aflevering van Zeg ‘ns Aaa. Het is de Koninginnedag-special die vorig jaar is gemaakt. Door het drama in Apeldoorn is deze toen uit de schema’s gehaald en nooit uitgezonden. Nu komt de aflevering dus alsnog op de buis aan de avond voorafgaand aan Koninginnenacht en -dag. In deze special is een optreden van volkszanger Jeff van Vliet.

Het is overigens nog altijd onduidelijk of RTL nu wel of geen nieuw seizoen van Zeg ‘ns Aaa afneemt.

Zie ook:
- Erland Galjaard nog niet zeker van tweede serie Zeg ‘ns Aaa
- Zeg ‘ns Aaa duikt onder het miljoen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Koninginnedag-special Zeg ‘ns Aaa dit jaar alsnog op tv

 1. Mina

  Waarom is er geen bericht over de nieuwe afleveringen van De Wereld Van K3?

    /   Reply  / 
 2. leila

  Nou, goed dan. Als afscheid. De allerlaatste Zeg ‘ns Aaa. En dan NOOIT meer a.u.b. Wat een gedateerd, schreeuwerig zooitje was dat de laatste serie. En abominabel geacteerd.

    /   Reply  / 
 3. Jooske

  Hallo allemaal,

  Hierbij wil ik zeggen dat ik erg blij ben dat RTL 4 dit jaar alsnog de vorig jaar geschrapte Koninginnedag-aflevering van “Zeg ‘ns AAA” wil uitzenden. Deze aflevering had ik vorig jaar willen zien op 2 mei, maar toen moest Karst T. in Apeldoorn per se zeven toeschouwers doodrijden met als gevolg dat deze special niet op TV kwam, wat ik erg vervelend vond, omdat ik graag prinses Maxima in “Zeg ‘ns AAA” had willen zien. Ik keek deze serie en had me erg op deze aflevering verheugd. Ik kan dan dit jaar alsnog deze aflevering zien op 29 april, wat dit gemis dan meer dan goed zal maken.

  Daarom RTL 4 bedankt voor deze goede service!!

  Groetjes,

  Jooske

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>