So You Think You Can Dance in najaar terug op RTL 5

Goed nieuws voor liefhebbers van (moderne) dans. RTL 5 komt in het najaar met een derde serie van So You Think You Can Dance. Dat onthulde jurylid Jan Kooijman gisteren in Life4You. “In tv-land is niets zeker, daarom is het ook zo leuk dat RTL met een nieuwe serie van So You Think You Can Dance komt.”

De tweede serie, een co-productie met België, trok op RTL 5 zo’n 650 duizend kijkers per week. De Belgische Els won uiteindelijk. De eerste serie was volledig Nederlands en leverde Timor op die werd gestrikt door Michael Jackson. Ivan won die serie en danste in verschillende producties sinds zijn finale.

Ik gok dat er bij de presentatie weinig wordt geschoven, Dennis Weening heeft het fantastisch gedaan afgelopen seizoen. Verder zullen Jan Kooijman en Dan Karaty vrijwel zeker plaatsnemen in de jury.

Zie ook:
- Belgische Els wint So You Think You Can Dance 2009
- GTST-ster en SYTYCD-jurylid Jan Kooijman nog meer op tv
- Jan Kooijman streng doch rechtvaardig jurylid So You Think You Can Dance

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>