Martijn Krabbé presenteert talentenjacht The Voice

RTL 4 komt vanaf september met twee nieuwe talentenjachten: Holland’s Got Talent (met Robert ten Brink en Patricia Paay) en The Voice. Dat laatstgenoemde programma is een nieuw Amerikaans format dat door Martijn Krabbé wordt gepresenteerd, zo heeft hij bekendgemaakt in Life4You. Eerder is al bekend geworden dat ook Gordon, Marco Borsato en John Ewbank hun medewerking verlenen aan The Voice. Volgens Krabbé wordt The Voice een andere talentenjacht dan Idols, X Factor en Holland’s Got Talent.

“Het enige dat ik er eigenlijk over kan zeggen is dat de kandidaten veel meer te zeggen hebben over hoe ze door het programma heen gaan. Welke liedjes zing ik, welke coach kies ik? Ja, je mag zelf bepalen wat er bij je hoort. Dat is één van de leuke dingen van The Voice”, vertelt Martijn aan Carlo en Irene.

Bij The Voice komen er geen grote auditierondes waar duizenden kandidaten zich op kunnen inschrijven. “Het is vooral een zoektocht naar mensen die al langer bezig zijn. Ze zitten in bandjes, op de popacademie of het conservatorium. Vanaf september is het te zien.”

Klinkt als een leuk programma! Eindelijk iets dat weer pur sang draait om vocale kwaliteiten en niet andere facetten van popsterren, zoals presentatie, danspasjes, charisma en uiterlijk. Ik ben erg benieuwd!

Zie ook:
- Gordon: Misschien moet Sumera meedoen aan The Voice
- Nog een nieuw programma voor Gordon? The Voice

40 Reacties // Reageer

40 thoughts on “Martijn Krabbé presenteert talentenjacht The Voice

 1. Martijn

  Super leuk dat zo´n top presentator dit programma mag gaan maken.Dacht eerst dat Gordon ook de presentator zou worden, maar dit klinkt goed!Zullen vast weer liveshows aan gekoppeld worden en dan is Martijn op z´n best.

    /   Reply  / 
  1. Lisa

   Ik ben benieuwd, zou hij het alleen presenteren of weer met Wendy van Dijk, ik hoop dat hij het alleen gaat doen of dat er een andere nieuwe leuke jonge frisse presentatrice aan wordt gekoppeld…

     /   Reply  / 
   1. Martijn

    Denk dit keer alleen, anders had ie dat vast wel gemeld. Kan die prima denk ik, al vind ik persoonlijk een duo leuker bij groot opgezette shows. Ik noem nog maar eens Vivian Slingerland. Zou ook kunnen dat het een duo presentatie wordt met Gordon.

      /   Reply  / 
 2. Michael

  Heel erg leuk voor Martijn ! Ik hoop dat The voice dan ook komt met liveshows, want daar is hij onzettend sterk in. Maar afwachten wat voor programma t word. Maar dat komt wel goed met RTL4 en Blue Circle als producent.

    /   Reply  / 
 3. Angela

  Weet iemand waar je auditie kunt doen voor dit programma? Of waar er informatie over staat?
  Alvast bedankt.

    /   Reply  / 
 4. Steffan

  Erg goed dat Martijn de presentator wordt.
  Ik dacht al dat Gordon het werd, gelukkig niet zeg.

  Martijn is een topper :)

  Ik ben zeer benieuwd naar het nieuwe format.
  Toch twijfel ik wel over de combinatie The Voice & Hollands Got Talent

  Twee talentenjachten tegelijk? Ik zie liever vrijdag een goede soap / serie avond en zaterdag het grote entertainment.

    /   Reply  / 
  1. Martijn

   Komt vast niet op 1 avond hoor denk ik. Ik gok HGT op de vrijdag en The Voice op de zaterdagavond.

     /   Reply  / 
 5. joris

  dit klinkt net als toen direct dat nieuwe bandlid zocht. het programma zoekt het talent, het ‘talent’ zoekt niet het programma.. ik ga kijken

    /   Reply  / 
 6. Jeroen65

  Laat Gordon alsjeblieft achterwege! Wat een achterlijke kwal is dat zeg. Ik snap niet wat RTL in hem ziet…

    /   Reply  / 
  1. Martijn

   oh is america´s got talent zie ik. Toch iets anders.

     /   Reply  / 
 7. Mark

  Maar wat bereiken we met dit programma? Als het alleen om zang gaat breek je (helaas) niet door in glamoureus NL. Of heb ik het mis?

    /   Reply  / 
  1. Martijn

   Wat we bereiken:
   - Een mooi muzikaal programma voor de kijker
   - De deelnemers krijgen veel publiciteit

     /   Reply  / 
 8. Tim20

  ik denk dat dat The Voice op zaterdagavond komt, en HGT op zondagavond (i.v.m. Popstars op vrijdag).

    /   Reply  / 
 9. MASIS

  Geef mij maar Idols. Ik snap niet waarom ze dat maar blijven uitstellen. Was toch een groot kijkcijferhit op RTL 4 dus waarom niet nog een nieuw seizoen? Sowieso beste talentenjacht van allemaal. In andere landen hebben ze wel 8/9 seizoenen gehad maar hier slechts 4 in 8 en straks dus 9 jaar. Jammer hoor. Komend televisieseizoen kunnen we dus ook geen Idols verwachten. Echt heel erg jammer is dat.

    /   Reply  / 
  1. Martijn

   Wie weet in het voorjaar van 2011

     /   Reply  / 
   1. MASIS

    Nee ik denk het niet. Er wordt nu al jaren gezegd dat Idols terugkomt maar het is er nog niet. Dat pas was echt een talentenjacht. Heel het land leefde mee en de kijker die bepaalde wie er won en zo hoort het! het systeem van x-factor vind ik niks.

      /   Reply  / 
  2. Rein

   Ben ik helemaal met je eens, ik mis Idols!!

     /   Reply  / 
 10. rtoday

  @masis ik weet niet in welke tijd jij nog leeft maar alleen american idol heeft die aantal seizoenen. Overal neemt xfactor het over…ook in de usa komt nu xfactor

    /   Reply  / 
  1. MASIS

   @ rtoday:

   Ik weet niet in welke tijd jij leeft maar Idols is nog helemaal hot in veel landen. Duitsland bijvoorbeeld: daar is 2 maanden terug het 7e of 8e seizoen afgelopen en is de winnaar daar nu erg succesvol dus wat zeur je? Check eerst je feiten voordat je gaat zeggen dat Idols niks meer voorstelt.

   Ow ja en eind dit jaar begint het 10e seizoen van American Idols. X-factor komt daar pas eind 2011/begin 2012. Had je ook fout he….

     /   Reply  / 
 11. jb

  Ik hoorde erland zeggen dat hij wilde stoppen met talentenjachten en prompt programmeert ie er twee..

    /   Reply  / 
  1. Topmodel

   Zie je de overeenkomsten met sbs? Ze draaide 1 goed kijkcijferseizoen van popstars en meteen werden we vermoeid met melken, melken en melken + nog 2 slechte shows. Bij RTL zal hetzelfde gebeuren. Men zit niet continue op talentenjachten te wachten.Vroeger werden nog weleens films uitgezonden in het weekend. Nu hoor je niets anders dan dat je moet gaan stemmen om jou favoriet er in te houden.

     /   Reply  / 
 12. Vincent

  “Maar afwachten wat voor programma t word. Maar dat komt wel goed met RTL4 en Blue Circle als producent.”

  Talpa is producent…

    /   Reply  / 
 13. Johan

  Houd die verre van creatieve goedkopwe flut tv van RTL dan nooit op? Jees, hoe kun je zo creatiefloos zijn en niks anders meer kunnen kopieren (ze zijn niet eens in staat het zelf te verzinnen) dan talentenjachtjes nummer 5456824469459459629 en 5456824469459459630. Tegenwoordig RTl zo in de ban van dit soort showtjes met overdreven gillend publiek dat ze zelfs bij het politieke debat gisteravond X Factor publiek hadden neergezet met hun hysterische gegil

  En nog steeds denkt RTL in dit kleine landje na al die talentenjachten nog NIEUW groot talent te ontdekken, wat en onzin, kijk naar X Factor, één liedje wat de deelnemer iets minder goed ligt en ze vallen gelijk door de mand, dan heb je niet zo heel veel talent… sneu en RTL maar roepen dat ze serieuze TV makers zijn en ondertussen de zendtijd alleen nog vullen met dit soort showtjes en tweedehands rommel van de publieke omroep (Zeg ns AAA, Dit Was Het Nieuws, Jack Spijkerman, de ex lama’s etc etc)

    /   Reply  / 
  1. PINHEAD

   Heey wist je dat er een knop op je afstandsbediening zit waarmee je de t.v uit kan zetten? Ja heus het is waar!! Lees anders een boek als je het niks vindt! Ik blijf het nog altijd heel leuk vinden die talentenshows, maar dan wel op RTL en niet op SBS, want daar bakken ze er niet zoveel van.
   Ik zelf hoop ook nog op een seizoen Idols! Ik vind X-Factor heel leuk, maar Idols blijft toch m’n favoriet!

     /   Reply  / 
  2. PINHEAD

   BTW Herman waarom gebruik je altijd van die oude foto’s van Martijn Krabbe. Die foto is volgens mij al echt heel oud! Nog in de tijd van Idols volgens mij. Heb je geen nieuwe? Niet dat het mij wat uitmaakt ofzo, maar het valt mij wel op… Mazzel

     /   Reply  / 
 14. joris

  Johan,

  zolang een programma als Xfactor ruim anderhalf miljoen kijkers levert zullen ze dit blijven uitzenden. Kijkcijfers van talentenshows zijn enorm rechtlijnig en leveren RTL dus veel commercial geld op. The voice had ik persoonlijk meer iets voor RTL5 gevonden

    /   Reply  / 
 15. frits piekema

  ik heb behoort tot de laatste 100 acts van xfactor, inc de eerste dag xcampus. Ik lees nu over the voice en dat spreekt me enorm aan. Ik word wel eens the voice genoemd. Misschien bestaat er een mogelijkheid.

    /   Reply  / 
 16. Paultje

  Ik zou me graag op willen geven voor “the voice”. Het concept bevalt me veel beter dan de andere shows.
  Ik heb alleen nog geen link voor aanmelding kunnen vinden. Als iemand me kan helpen, ben ik je zeer dankbaar. Ik zal uit dank je naam noemen als ik in de show kom. (moet toch wat!)

  THX alvast.

    /   Reply  / 
 17. chris

  weet je Nederland is talentenjachten moe.
  Maak goede programma’s Ik denk dat The voice wel iets moois kan worden en waarom? ik denk dat er mensen bij zullen zitten die echt iets kunnen.
  Al die x factor en idols kandidaten die nummer 1 worden hebben in de wereld van de muziek niks mee gemaakt nog.
  In mijn geval praat ik even over me zelf ben 13 jaar bezig professioneel up en downs meer downs dan ups je moet knokken en bij dit soort programma’s word je in een paar maand populair vliegt naar nummer 1 dat is niet natuurlijk meer en dat is voor echt goede muzikanten en zangers of zangeressen heel erg frustrerend het is goedkope tv maken en veel geld verdienen voor de omroep logisch dat je geld moet verdienen maar dat kan ook door hele goede muzikanten waar je van kunt genieten namelijk.

    /   Reply  / 
 18. rookworst

  heey ik ben pas 12 en wil beroemd worden! let maar op, over 10 jaar staat overal al de naam maaike! XD :P

    /   Reply  / 
 19. manuela

  ik moet 12 juli voor auditie komen.
  ben heel erg benieuwd wat er gaat worden. ze kunnen je niet zien. maar wel horen. heel erg benieuwd ernaar.

  groetjes manuela

    /   Reply  / 
 20. Ron Jesse

  hoi Martijn wie weet nu in de studio inplaats van bij mij thuis
  hoop je nog eens te zien kerel

  gr Ron Jesse

    /   Reply  / 
 21. Edith

  Veel sucses met jou programma!!! groetjes!!!

    /   Reply  / 
 22. Edith

  Heel veel sucses met jou programma!!! groetjes!!!

    /   Reply  / 
  1. Paul

   Edith toiletpapier.Praat jj altijd dubbel om de 2minuten.

     /   Reply  / 
 23. Peter

  Haha,

  Deze reacties zijn zo hilarisch in terugblik.

  Nieuw “Amerikaans format” en dan al die opmerkingen in het commentaardeel over “genoeg talentenjachten”.

  Maakt weer goed duidelijk dat deskundigen met hun opinies de plank zwaar kunnen misslaan.

    /   Reply  / 
 24. Ron Jessed

  ik deed auditie voor the voice in amersfoort die dag, NOOIT meer iets vernomen van die gasten . zelfs mijn Mail werd niet beantwoord.
  en je kent me Martijn ik had toch een aardige voice

  greetzzz

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>