Nieuw gezicht in jury So You Think You Can Dance

Eerdaags beginnen de audities van So You Think You Can Dance 2010. Dus is het ook de hoogste tijd geworden om de jurysamenstelling bekend te maken. RTL meldt vandaag dat skatedancer Marco Gerris een nieuw gezicht is in die jury. Verder zijn Jan Kooijman, Dan Karaty en Euvgenia Parakhina de vaste gezichten van het RTL 5-programma in de jury. Dennis Weening en An Lemmens presenteren.

Wat RTL meldt over Marco Gerris: “Deze elastische Vlaming, van Filippijnse afkomst, is oprichter en artistiek leider van de succesvolle skatedancegroep ISH, waarmee hij op eigenzinnige wijze de straatcultuur in de grote theaters brengt. Skaten, streetdance, breakdance, martial arts en acrobatiek zijn een greep uit de disciplines die in de voorstellingen van ISH te zien zijn.”

Marco zelf: “Ik vind het een eer om aan So You Think You Can Dance mee te werken. Tijdens de audities maar ook later in het programma kijk ik vooral naar de energie en uitstraling van de kandidaten. Ik vind het belangrijk dat ik kan zien dat ze in zichzelf geloven. Als jurylid neem ik natuurlijk mijn eigen achtergrond mee, waardoor ik van bijna alle markten thuis ben.”

De talentenjacht is vanaf 29 augustus te zien bij RTL op de zondagavond, samen met de Amerikaanse hitserie Glee.

Zie ook:
- RTL 5-baas heeft hoge verwachtingen van Glee
- So You Think You Can Dance in najaar terug op RTL 5

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuw gezicht in jury So You Think You Can Dance

 1. Nick

  Ik vind het zo dom dat vorig seizoen al die belgen wisselden

    /   Reply  / 
 2. vinn

  Ik vond het vorig seizoen ook jammer dat Euvgenia Parakhina in de liveshows niet te zien was als jury.. blij dat het nu een vast 4 koppige jury is

    /   Reply  / 
 3. Stefan

  Betekent dit dat de jury dit jaar volledig samen is gesteld door Nederland? Wel raar aangezien het een co-productie is met VTM. Daarentegen was de Nederlandse jury beduidend beter dan de Vlaamse jury vorig jaar.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>