RTL 7 trakteert voetbalfanaten op tweemaaldaags VI Oranje

Zo, de verkiezingen zijn zo goed als achter de rug. Het nieuws wordt de komende tijd nog wel beheerst door de formatie, maar voor de meeste media is het tijd voor het volgende grote evenement: het WK Voetbal in Zuid-Afrika. Morgen is de officiële opening van het voetbalevenement, RTL 7 begint vanavond al aan het tweemaaldaagse VI Oranje. Heel veel voetbalfans hebben hier reikhalzend naar uitgekeken.

RTL in zijn persbericht: “In VI Oranje, een op Voetbal International geïnspireerde voetbaltalkshow, vormen Wilfred Genee, Johan Derksen en Rene van der Gijp de basisopstelling, die elke dag wordt aangevuld met prominente gasten uit de voetballerij, zoals André Wetzel, Jan van Halst, Jaap Stam, Willy van de Kerkhof, Wim Jonk, Stan Valckx, Hans van Breukelen en Aad de Mos.

Maar ook BN’ers zonder (noemenswaardige) voetbalachtergrond maar met bovengemiddelde interesse in de sport komen langs, zoals Jozias van Aartsen, Prem Radhakishun, Rob Stenders, Antonie Kamerling, Ali B, John de Mol, Wouter Bos en Herman Koch. Daarnaast is er ook muziek, en wel van Alain Clark, Kane, Stevie-Ann en DI-RECT.

De thuisbasis is het sfeervolle Steigenberger Kurhaus Hotel in Scheveningen, waar de heren vanaf het grote buitenterras zicht hebben op zon, zee en strand.

Tijdens het WK wordt er vanaf 17.50 uur teruggeblikt op de middagwedstrijd en vooruitgekeken naar de wedstrijden die later op de avond worden gespeeld. Late night, vanaf 22.20 uur, komt ‘VI Oranje’ terug en wordt er nagepraat over de gespeelde duels. Ook komen er dan bekende Nederlandse artiesten optreden om de zwoele zomeravond af te sluiten.

Vanavond zijn Gerald Vanenburg, Jan Jongbloed en Jan Smit te gast.”

VI Oranje, 17.50 + 22.20 uur, RTL 7

Zie ook:
- Jan Smit en John de Mol eerste gasten VI Oranje
- Voetbal International haakt in op afgang Sieneke
- Voetbal International tweemaaldaags tijdens WK
- Getouwtrek om Hans Kraay Jr. houdt aan

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “RTL 7 trakteert voetbalfanaten op tweemaaldaags VI Oranje

 1. Lies

  Vanavond op Canvas het WK openingsconcert met o.a. Black Eyed Peas en de zwangere Alicia Keys. 21.35 uur.

    /   Reply  / 
 2. Martijn

  Yes, eindelijk is het zover!!

    /   Reply  / 
 3. Jean

  Ben zeer benieuwd naar de kijkcijfers!
  Als die bijvoorbeeld in de lijn liggen van VI, dan wordt RTL7 ineens heel groot.
  Verliezen ze een hoop, dan zullen ze nog de cijfers van de vooravond opkrikken.

    /   Reply  / 
 4. aaron

  Wordt het openingsconcert ook uitgezonden op nederland 1 ??

    /   Reply  / 
 5. michel

  Waarom word dat concert niet op een van de Nederlandse zender uitgezonden Herman?

    /   Reply  / 
 6. Zo

  Nou met de kijkcijfers is het stroef begonnen maar zodra het voetbal begint zullen ze we de 4/500.000 halen.

    /   Reply  / 
 7. sarah

  Dat gaan ze echt niet halen 4/500.000. Heb je ‘t wel gezien?! Super slecht programma. Slechte vaste staf, goedkope (commerciele) uitstraling van decor tot stompzinnige programma onderdelen als het trappen van MCdonalds balletjes. Hoe kun je zo’n concept (vanuit kurhaus a la Villa BvD) zo verknallen, het heeft het echt niet. Erg jammer.

    /   Reply  / 
 8. marcel harteveld

  hè rene
  wat vind je nu van oranje nu je de rest heb gezien

    /   Reply  / 
 9. marcel harteveld

  gerald vanenburg was trainer dus geen kommertiaar op vanmarwijk

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>