Dit najaar geen medium Char bij RTL

Char lijkt haar langste tijd in Nederland te hebben gehad. Het Amerikaanse medium krijgt dit najaar geen eigen programma bij RTL 4. De zender gaat wèl door met Derek Ogilvie en de zelf-gescoute mediums uit Het Zesde Zintuig. Zenderbaas Erland Galjaard kijkt nog naar een nieuw format waarmee Char in het voorjaar van 2011 mogelijk te zien zal zijn.

Van alle mediums bekend van de Nederlandse televisie is Char het meest omstreden. Door haar internationale bekendheid zijn er veel sceptici die haar graag willen ontmaskeren, al is hard bewijs tot op heden altijd uitgebleven. Char wordt vaak beticht van ‘cold reading’; het gebruiken van tactieken om in een gesprek te doen voorkomen dat je iets van iemand weet, zonder dat dit echt zo is.

RTL 4 zond dit voorjaar nog Char: Leven na een Ramp uit, waarin het Amerikaanse medium plekken bezocht waar zich ooit een ramp afspeelde. Ter plekke hield ze een reading met nabestaanden. “Ik vond het wel een geslaagd programma, hoewel het niet heeft gescoord wat we hoopten”, zegt zenderbaas Erland Galjaard tegen Zappen.blog.nl. Wanneer zich een geschikt format aandient, dan sluit hij niet uit dat Char in de toekomst nog wel te zien is bij RTL 4.

Zie ook:
- Char: Leven na de Ramp. Mag dat?
- Zembla zegt vanavond medium Char te ontmaskeren
- Char op RTL 4: Hoe lang nog?

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Dit najaar geen medium Char bij RTL

 1. Martijn

  Ik zal haar niet missen! Denk dat spirituele tv ook niet al te lang meer door zal gaan ( hooguit nog 2 seizoenen), is volgens mij op z’n retour.

  @Herman: Komt er vandaag ook nog een compleet bericht over het intervieuw met Erland, of verwerk je in de berichten van de programma’s???

    /   Reply  / 
 2. Nuchter

  ER is meer tussen hemel en aarde, zoals: Jomanda’s, Chars, dereks, kabouters, 70 maagden en UFO’s… UFO’s bemand of onbemand, die bestiuurd worden door wezens en de techniek die ver vooruit zijn op onze aardse ontwikkelingen. Wij, van de Aarde zijn in staat om ruimteschepen naar de Maan en zelfs al naar Mars te sturen. Ruimteschepen en sataliten die zich uiterlijk lichtloos voortbergrn door de ruimte en observeren. Zelfs als zij landen doen ze dat zonder een spoortje van licht te voeren…. Nu lopen er mediums rond die beweren het licht te hebben gezien, Char is daar een lichtend voorbeeld van. Maar dat licht kan nooit van buitenaardse ruimteschepen afkomstig zijn; want je moet wel zeer naief en gelovig zijn om te denken dat deze ruimtewezens op hun ruimtevoertuig dan wel licht, en het liefst nog knipperend ook, nodig hebben om ons, hier op aarde, te kunnen afleggen….. Char, Jomanda, Derek, een lepeltjesbuiger en UFO’s. Er is meer tussen hemel en aarde; zoveel zelfs, dat je er dingen van gaat zien die in een spannend sprookje niet zullen misstaan………. Uhh… alleen ik geloof niet in sprookjes; ook al zijn ze nog zo spannend verteld door sprookjesvertellers.

    /   Reply  / 
 3. RJ

  Derek Oglive is ook gewoon veel beter da Char!

    /   Reply  / 
 4. Dennis

  Char is zo enorm uit de tijd. In Amerika hebben ze zoveel betere programma’s die veel dieper gaan en veel meer inovatie tonen dan in Nederland.

  In de States is Char antiek. Mediums zijn uit, paranormale onderzoekers zijn in…

    /   Reply  / 
 5. Pingback: Op of flop: de gesneuvelde tv-shows van dit najaar | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>