Elastic Double verliest Holland’s Got Talent, operazanger Martin Hurkens wint

Holland’s Got Talent 2010 is gewonnen door Martin Hurkens, de opera zingende bakker uit Limburg. Hij kreeg de meeste stemmen van het publiek en zal naar Amerika gaan voor een workshop van professionals uit de entertainmentindustrie. Als je het mij vraagt is Martin evengoed niet de terechte winnaar; dat had Elastic Double moeten zijn. Het dansduo met de mechanische moves heeft potentie om internationaal succes te behalen – en dat zie ik voor onze Martin niet zo snel weggelegd.

Maargoed, Nederland heeft nu dus ook zijn eigen operazanger die een grote talentenjacht wint, na buitenlandse successen als Paul Potts en Susan Boyle. Dat Ernst Daniël Smid al jaren dergelijke talenten aflevert met Una Voca Particolare, daar hoor je niemand over. Deze maand begint er weer een nieuw seizoen van het opera en operette-programma waarin overigens ook Angelique een poging waagt – die in Holland’s Got Talent niet tot de beste twee behoorde volgens het publiek. Martin gun ik overigens alle geluk en succes, al betwijfel ik of er een grote platenmaatschappij zal zijn in Nederland die Hurkens nu (snel) onder zijn hoede neemt.

Waarom Elastic Double dan van mij had moeten winnen? Ik zie voor hen de meeste potentie, deze jongens zouden de workshop in Amerika ook echt kunnen aanwenden om zichzelf uit te bouwen tot een goed lopende act.

Want hoewel de jury repte over het diverse talent in deze finale en het hoge niveau, uiteindelijk is er maar één act waar je echt geld voor zou betalen om het te zien: Elastic Double. Dansdeskundige Dan Karaty oordeelde dat Elastic Double weliswaar niets nieuws doet technisch gezien, maar dat het hele optreden toch een grote entertainmentwaarde heeft. En dat de jongens iets uitstralen wat collega’s van hen niet zouden doen. Vindt Dan, vinden veel van zijn mede-deskundigen. Zelf heb ik niet genoeg dansacts gezien om het er mee eens te zijn, maar Elastic Double leverde vanavond wel het optreden af waar ik het meeste van heb genoten.

De finale van Holland’s Got Talent 2010 zag er verder prima uit. Mooie show met inderdaad diverse optredens. Niet alle finalisten bleken even terecht, maar over smaak valt nu eenmaal te twisten. Met de hoge kijkcijfers – ik denk dat deze finale wel momenten (ver) boven de 2 miljoen kijkers heeft gekend – heeft Erland Galjaard vast al met potlood een nieuwe editie in de schema’s gezet van najaar 2011.

Zie ook:
- Kijkcijfers: Holland’s Got Talent evenaart finale Idols 4
- NLpop: Gordon lanceert supergroep in finale Holland’s Got Talent
- NLpop: Gordon steekt nek uit met project Los Angeles: The Voices
- Holland’s Got Talent: Angelique, Martin of Elastic Double?
- Holland’s Got Talent krijgt vrijspel laatste halve finale
- Liveshow Holland’s Got Talent levert één finalist teveel op
- RTL op 10 september met finale Holland’s Got Talent
- Eigen Paul Potts in Holland’s Got Talent: Martin Hurkens
- ‘Susan Boyle’ Holland’s Got Talent in Una Voce Particolare
- Holland’s Got Talents eigen Susan Boyle? Auditie Angelique

86 Reacties // Reageer

86 thoughts on “Elastic Double verliest Holland’s Got Talent, operazanger Martin Hurkens wint

 1. Steffan

  Tsjah.. Niet verdient gewonnen.. Ik zag ook liever Elastic Double winnen..

  Limburg heeft teveel gestemd.

    /   Reply  / 
  1. Yolanda

   Tja dat doen limburgers nou eenmaal.
   Iedereen was vanavond een winnaar.
   Dat deze man wint is alleen maar mooi.
   Die twee boys die komen er wel en zijn nog jong.
   Ik vond trouwens dat ze ook super waren en erg sportief toen ze hoorde dat ze tweede waren.

     /   Reply  / 
   1. Richard

    wat een onzin “Limburg heeft teveel gestemd”… misschien dat dat dorpje waar Martin woont veel gestemd heeft, maar verder gaan Limburgers echt niet massaal stemmen alleen maar omdat het een Limburger is. Get real. And for the record: ik ben Limburger en ik heb niet gestemd.

      /   Reply  / 
 2. noname

  Hollands got talent, echt een mooie finale!

    /   Reply  / 
  1. Daniel

   Elestic Double had gewoon moeten winnen ze waren echt wel beter dan mertin

     /   Reply  / 
 3. richard

  het was spannend en bijna iedereen had kunnen winnen van mij maar martin was ook goed met zo’n stem brengt hij de opera naar voren en dat terwijl dat niet mijn favorite gerne is

    /   Reply  / 
  1. Daniel

   echt verveeld dat Elestic Double niet heeft gewonnen ik zat zo te genieten van hun show ik vondt het zo goed wat zij deden mooie beweging echt super zo kunnen zo goed samenwerken echt niet leuk toen de uitslag bijna was wie er heeft gewonnen toen stond Elestic Double daar en martin toen dach ik Elestic Double gaat wel winnen van martin maar dat was niet zo toen was ik wel effe boos ik kon ook niet zo goed slapen omdat Elestic Double heeft verloren echt zo verveeld man ik dat echt dat ze hadden gewonnen en als Elestic Double had gewonnen dan had ik zeker een kaartje gekocht bij un show

     /   Reply  / 
 4. moniek

  ELASTIC Double..
  Wat een act!! Jullie rockten echt de pan uit man!!!

    /   Reply  / 
  1. anita

   Helemaal mee eens!! Eigenlijk waren hun veel beter! Martin heeft gewoon meer stemmen door het verhaal erachter,er zijn altijd mensen die stemmen omdat ze iemand “zielig ” vinden en niet zozeer omdat hij beter was, want dat was eigenlijk niet het geval. Als ik een feeste geef, nodig ik elastic double graag uit!

     /   Reply  / 
 5. Leah

  Terecht winnaar!! opera is niet iets waar ik zo naar zou luisteren, maar deze stem en man raakte mij diep!

    /   Reply  / 
 6. patrick en jolanda

  Gewoon super , Als familie zijn wij zeker trots.
  En dank aan mijn colega’s op het wekr voor het stemmen , de vla komt er aan.

    /   Reply  / 
 7. Richard

  Mooie show, maar de camerabeelden waren soms echt slecht te noemen. Veel foute shots

    /   Reply  / 
 8. Steffan

  Zeker dat HGT weer terugkeert op tv.. ik voorspel voorjaar 2011? of pas weer najaar 2011?

    /   Reply  / 
 9. José

  Martin!!!!
  ‘n Stem als honing en wat ‘n emotie kan hij erin leggen.
  Hij heeft zeer terecht gewonnen!!

    /   Reply  / 
 10. Steffan

  Zomer 2011 natuurlijk niet vergeten.. dat doen ze nu ookXD

    /   Reply  / 
  1. Herman Roggeveen Auteur

   De zomerstart nu was vooral om de sportkijker weer terug te krijgen van NL1. Volgende zomer geen EK, WK of Olympische Spelen. Alleen de Tour de France, maar dat is geen stoorzender voor primetime.

     /   Reply  / 
 11. edwin stellingwerf

  mooie finale martin terechte winnaar ik weet het niet .

  Elastic Double zeer goed

  maar mijn favorieten waren toch echt de Break Kidz. voor deze drie kids hoop ik dat er iemand opstaat en ook hun een workshop wil geven.deze kids waren gewoonweg te gek.

    /   Reply  / 
 12. mark nijmegen

  Wat een verschrikkelijke man die heeft gewonnen, hoopte dat Elestic double zou winnen. Wat is deze man onecht zeg ! ook wel door RTL heel erg naar voren geschoven. Hij kan goed zingen, absoluut. Maar zijn uitstraling is NIETS vergeleken bij Paul Pots.

    /   Reply  / 
 13. Ilse

  Ik zag ook liever Elastic Double winnen!
  Echt heel erg jammer…

    /   Reply  / 
 14. Jolanda (Kerkrade)

  Martin…. Toppie !!!
  Je hebt deze 1e plek dubbel en dik verdiend !!
  Zo blijkt wel weer…. OOK in Limburg woont Talent!! :-)
  Niet mijn favoriete muziek maar ik werd er wel emotioneel van.

  Elastic Double.. Jammer ! Maar jullie komen er wel ;-)

    /   Reply  / 
  1. Tuur

   Limburg heeft zeker talent.!
   Wisten jullie dat die kleinste (Justen) van de Break Kidz ook uit limburg komt.

     /   Reply  / 
 15. marijke

  martin top,je hebt terecht gewonnen bravo!!!!

    /   Reply  / 
 16. Robbieboy

  Martin was gewoon goed, klaar. Opera is niet mijn smaak, geef mij maar musical, maar dit was gewoon klasse.

  En kleine Kim, ach wat een tallent, en een hartedief, echt TE schattig gewoon

    /   Reply  / 
 17. marja

  Wat moet die Martin met een workshop in Amerika? Ik had liever gezien dat Elastic Double had gewonnen. Die waren veruit de beste! Martin zong wel heel goed, maar hij vindt zichzelf helemaal geweldig. Nee, die twee sympathieke jongens van Elastic Double hadden het meer verdiend wat mij betreft.

    /   Reply  / 
 18. Sandrs

  Wat een slecht commentaar. Het is een terechte winnaar. Ja de andere waren goed maar elastic dubbel ging vaak niet synchroon
  En of platenmaatschappijen hem willen. Pfffbah bah hij had na de eerste uitzending al een mega contract onder de kont

  Nou ja wij vonden hem super

    /   Reply  / 
 19. Asrrid

  Onecht?man man kennen jullie hem ? Hij is net heel bescheiden heeft totaal geen allures. Hij is gewoon overdonderd. Tjonge wat een site is dit.

    /   Reply  / 
  1. erik

   Geloof ik graag :O

     /   Reply  / 
 20. erik

  Nou, ik vind het toch ook wel master voor die Martin hoor.
  Ex-bakker, 2 jaar werkloos ofzo, en dan op je ouwe dag effe holland’s got talent winnen met zo’n fcking nice stem.

  Maar goed, van die Elastic Double, daar ga je in de toekomst inderdaad meer van verwachten dan van die Martin, omdat wat zij kunnen volgen veel mensen veel uitgebreider is :O

  Ze zijn alledrie zwaar pro!

    /   Reply  / 
 21. Tycho

  bedankt voor de samenvatting, ik heb helaas de uitslag moeten missen.
  heb wel de optredens gezien en ben het eens met de mening over de verloren winnaars: elastic double.
  als ik zou hebben gestemd was het op hun.

  ik sluit me aan bij de schrijver van dit stuk en ben benieuwd hoe de toekomst van martin eruit zal komen te zien.

    /   Reply  / 
 22. marianne

  ik vond los angeles the voices het beste:-)

    /   Reply  / 
 23. joris

  wie zijn 2e en 3e?

    /   Reply  / 
 24. kani

  ik vond dat kim moest winen hij was de besten (K)

    /   Reply  / 
 25. nadine

  laat ze maar lullen dat heb je altijd het is toch nooit goed genoeg.Maar Martin heeft het toch echt verdiend. Alle mensen die kletsen kunnen het zelf niet na doen;)
  Go sjilvend Go limburg:D er kan er maar 1 de beste zijn.:D

    /   Reply  / 
 26. Johan

  De winnaar voor mij was: Elastic Double. Maar die jongens komen er ook wel zonder een workshop in Amerika.
  Het is gewoon fantastisch dat een man die 32 jaar bakker is geweest, op straat gezet is (de vraag waarom? leeftijd?)
  nu HGT wint. Die man heeft een dijk van een stem.

  Martin gaat nog een leuke (relatief korte) carriere tegemoet. En die lul die dit stuk hierboven geschreven heeft.. sorry hoor.. maar die duizenden mensen die gestemd hebben zijn echt niet gek.

  Het moeilijke aan zo’n finale is, is dat het gaat tussen een diversiteit van talent. Je kunt Martin niet vergelijken met Elastic Double. Maar ik weet eigenlijk 100% zeker dat Elastic Double gaat doorbreken. Die jongens zijn zo waanzinnig goed.
  En waarom moet het trouwen synchroon zijn? Zoals die jongens het deden was fantastisch. Als je die jongens afkraakt, dan heb je echt totaal geen weet hoe het er in die dansscene aan toegaat.

  Martin.. van harte gefeliciteerd.. en succes met je zangcarriere.

  Offtopic: Ik ben allang blij dat Angelique met een heks als moeder niet gewonnen heeft. Zoveel make-up, je groter voor willen doen dan je bent.. nee.. als je het over onecht hebt, dan heb je het over Angelique. onecht gesproken..

    /   Reply  / 
  1. Richard

   hahahaha die moeder van Angelique… zijn daar foto’s van? Was echt even een “OMG-momentje” toen die in beeld kwam…

     /   Reply  / 
 27. reyhan prins

  ik vond ook dat elastic double had moeten winnen! en niet alleen omdat het mijn broer is! maar precies zoals hier geschreven word hun hadden zoveel aan die workshop gehad in amerika en hadden daar echt verder kunnen uitbreiden met hun act! ik moet wel zeggen ik vond martin absoluut geweldig zingen! maar zou er geen geld voor betalen om het te zien! je trekt een bepaalde groep mensen aan met zijn act! terwel elastic double van jong tot oud fans heeft! maarja nks meer aan te veranderen ik ben super trots op mijn broer (murat prins)met de 2e plaats

    /   Reply  / 
  1. anita

   Helemaal terecht dat je trots bent op je broer!! Ze hebben het heel goed gedaan, en mijn stem is ook naar hun uitgegaan! Eindelijk eens iets anders dan het doorsnee gedoe. Voor mij zijn zij zeker de winnaar. Maar jo kop op, je broer komt er wel hoor, die hebben ze echt wel ergens gesignaleerd, en die worden zonder twijfel benaderd. Wacht maar af, straks lopen de optredens binnen. Ik had ze ook graag gezien in Amerika, maar wie weet komt Dan nog met en prachtig voorstel…..je weet nooit. Ze moeten in ieder geval nooit opgeven of uit het veld laten slaan. Ze zijn steengoed!! En als ik een feestje geef, huur ik ze graag in!

     /   Reply  / 
  2. Dan

   Dan hadden ze vast les gehad van Aidan Davis de meester zelf. Die had hun verteld hoe het wel had gemoeten.

     /   Reply  / 
 28. susanna

  ik persoonlijk hou niet van dat soort muziek maar voor mij zijn ze allemaal de winnaar elastic double komt er toch wel en ik gun de rest ook een leuke kans het was super ongeacht wie er gewonnen heeft

    /   Reply  / 
 29. anoniem

  WOW, veel kijkers! 2.588.000.

  Hart van Nederland en Shownieuws verliezen hierdoor veel kijkers op de late avond. Als RTL nou ook nog een goede talkshow rond half 11 plaatst gaat het nog beter.

    /   Reply  / 
  1. anoniem

   toevoeging: Ik vond het einde slecht van hgt erg slecht. ze moeten daar een lekker muziekje onder zetten en het zag er nu een beetje suf uit. Voorderrest leuke show! :)

     /   Reply  / 
   1. Richard

    Ja klopt einde was even hup hup snel snel (jury was aangeslagen dat de operazanger had gewonnen ;) ), ik miste ook grande finale muziek;)

      /   Reply  / 
 30. anita

  HGT leuke show, maar ik vind pesoonlijk dat ze geen zangers of zangeressen moeten toelaten, het zou hier toch juist moeten gaan over ander talent?? Waar hebben we idols voor, op popstars, daar horen zangers en zangeressen in de dop thuis. Je wordt doorgegooid met deze programma’s, dit had eigenlijk een programma moeten zijnmet ander soort talent! En iedereen in de finala was echt wel goed hoor, maar ik vond elastic double en floortje erg goed! Eindelijk iemand die paaldansen eens op een andere manier op de kaart zet! Deze meid heeft het TOP gedaan. Maar waarom het altijd vergeleken wordt met striptenten en prostituees….is mij echt de vraag!!

    /   Reply  / 
  1. anita

   Helemaal terecht dat je trots bent op je broer!! Ze hebben het heel goed gedaan, en mijn stem is ook naar hun uitgegaan! Eindelijk eens iets anders dan het doorsnee gedoe. Voor mij zijn zij zeker de winnaar. Maar jo kop op, je broer komt er wel hoor, die hebben ze echt wel ergens gesignaleerd, en die worden zonder twijfel benaderd. Wacht maar af, straks lopen de optredens binnen. Ik had ze ook graag gezien in Amerika, maar wie weet komt Dan nog met en prachtig voorstel…..je weet nooit. Ze moeten in ieder geval nooit opgeven of uit het veld laten slaan. Ze zijn steengoed!! En als ik een feestje geef, huur ik ze graag in!

     /   Reply  / 
 31. pien

  iedereen kon winnen martin was ook heel goed en ik hou ook van opera ookal ben ik pas 11, maar elastic double danste de sterren van de hemel. toen ze klaar waren zei ik ik ben verliefd op die danstijl.

    /   Reply  / 
 32. Lia

  #hgt was gisteren zelfs een van de trending topics wereldwijd op Twitter, dus de kijkcijfers zullen zeker goed zijn!

  Elastic Double was voor mij de terechte winnaar; ik keek naar hen en ze hadden van mij nog wel een uur door mogen dansen. Te gek om naar te kijken.

  Bij operazangeressen als Martin en Angelique (toevallig familie van Barbie uit Oh, Oh Cherso, waarom dat ordinaire witblond en zonnebankbruin… ze zou er zonder echt zoveel beter uitzien!) mis ik toch de entourage en heb bijbehorende drama van de opera en ik vraag me ook af of ze zich daar uberhaupt staande in zouden weten te houden. Dat kan als je van het kaliber Pavarotti of Callas bent, maar dat niveau halen ze geen van beide.

    /   Reply  / 
  1. anoniem

   Deze staan al vanaf vanmorgen op kijkonderzoek.nl :)
   2.588.000 kijkers voor hgt.

     /   Reply  / 
   1. Lia

    Oh, dat miste ik dan ef… wow! meer dan 2,5 miljoen!

      /   Reply  / 
   2. anoniem

    Ja, veel he :)

    Mediacourant: “De eerste twee seizoenen van Got Talent waren te zien bij SBS 6. De finale van de tweede reeks trok vorig jaar 1,019 miljoen kijkers, terwijl de climax van de eerste editie in 2008 goed was voor 1,139 miljoen kijkers.”

    Mooi cijfer dus.

      /   Reply  / 
 33. Richard

  Kijk echt uit naar volgende week rtl – VOICE OF HOLLAND. Aan de promo’s te zien nog 3 tandjes beter dan x factor. Ik ga kijken!

    /   Reply  / 
 34. Pingback: Kijkcijfers: Holland’s Got Talent evenaart finale Idols 4 | Zappen

 35. Milou

  Terechte winnaar? Ik weet het niet. Ik vond Elastic Double ook ontzettend gaaf. Echt iets waar ik een kaartje voor zou kopen, maar die gedachte had ik met veel acts, aangezien ik van talent/kunst/etc houd in alle vormen. Amateuristisch of niet, alles wat iemand maakt, is voor mij kunst.

  Maar er waren ook al acts naar huis gestuurd vóór de finale die ik ontzettend leuk/goed vond. Het is allemaal ook een kwestie van smaak en ik denk dat groepen zoals Elastic Double een groot publiek meekrijgen.

  Wat mij betreft, had iedereen mogen winnen (behalve dan sommige acts die wel heel leuk waren, maar (nog) niet echt goed genoeg of waar gewoon niet echt een potentieel in zat voor de nabije toekomst).

  En ik vond het inderdaad ook ontzettend sportief van de twee jongens toen ze hoorden dat zij niet gewonnen hadden.

  (En wat jullie zeggen over Angelique is helemaal waar. Wat een onecht mens. Ze klapte echt met moeite bij Martin, als je het mij vraagt. En die moeder! Ik heb nog nooit zo’n lelijk mens gezien (en ik heb niets tegen mensen die niet zo knap zijn, maar wel tegen mensen die lelijk zijn en zoals zij zijn))

  En natuurlijk vind ik het leuk dat Martin won. Ik gun het hem en zo hoef ik me niet meer zoveel te schamen over het feit dat ik in Schinveld woon. XD

    /   Reply  / 
 36. Bram Bietser

  En Limburg bepaalt weer een verkiezing. Zeker 1,5 miljoen mensen hebben op Martin gestemd?

    /   Reply  / 
  1. Richard

   Er wonen niet eens 1,5 miljoen mensen in Limburg. Overdrijf eens niet zo, lijkt wel alsof de rest van het land een minderwaardigheidscomplex heeft t.o.v. Limburg.

     /   Reply  / 
 37. Bram Bietser

  Maar wat ik veel erger vond… het vreselijk slechte optreden van Gordon en zijn LA buttbois. Oh, oh, oh, wat was hij vreselijk slecht. En dan nog overal een mening over hebben ook! O-H M-Y G-O-D !!!

    /   Reply  / 
 38. henkio

  WHO THE F*CK is Herman Roggeveen??

    /   Reply  / 
 39. Me

  Ik had leiver de Breakkidz zien winnen, maarja, ze zijn nu wl door iedereen gezien :D

    /   Reply  / 
  1. Expert in zang en dans

   De Break Kidz zullen veel meer opzien baren internationaal dan Electric Double. Van Electic Double lopen er velen rond op elke straathoek, maar deze kinderen, de Break Kidz, zullen en voorbeeld zijn voor alle andere dansers, ook in Amerika.

     /   Reply  / 
 40. Poezels

  Ik vindt het toppie ik gun ieder wel wat maar van deze kerel krijg je toch kippe vel .

    /   Reply  / 
 41. Expert in zang en dans

  Terecht dat Martin won. Onterecht dat Electric Double naast Marting kwam te staan bij de laatste twee; daar hadden de Break Kidz moeten staan; die waren tenminste niog verniewend. Wat Electric Double deed zag je 30 jaar terug ook al en toen hete het nog gewoon Electric Boogie. Zonder de lichteffecten blijft er maar bar weinig over van hun act. Ze hebben een paar dingen gejat van een kind, welliswaar de meester zelf, Aidan Davis. Kijk maar eens naar de auditie van hem in BGT 2009.
  De Break Kidz zijn wat mij, en de internationale danccien betreft, de echte dansers en winnaars. Kinderen die een eigen steil ontwikkelen en daarbij verniewend zijn voor alle oudere generatie.dansers.

    /   Reply  / 
 42. pieter

  Het gaat om het verhaal erom heen en dan stemmen de mensen op Martin
  Trouwens de slechtste act van de avond was Gordon zelf. Die heeft zo’n slechte stem als je naar de rest kijkt!

    /   Reply  / 
  1. Donnie

   Nou Pieter, wees maar niet bang, want Gordon haald de volgende ronde toch niet!

     /   Reply  / 
 43. Danique

  Ik vond eigelijk dat de breakkids moesten winnen , zij waren ook erg goed en vet schattig !<33 , zij moeten nog een keer mee doen en die kans grijpen zo´n een leeftijd en dan al zooo goed ! vet een poepies!

  xx

    /   Reply  / 
 44. Donnie

  De naam “Break Kidz” heeft al meer dan 1,7 milioen verwijzingen via Vinden . nl

    /   Reply  / 
 45. Donnie

  De naam “Break Kidz” heeft al meer dan 1,7 milioen verwijzingen via Vinden nl

    /   Reply  / 
 46. Rik

  Ik snap niet zo goed waarom iedereen Electric Double zo goed vindt. Vond het zelf weinig vernieuwend en goed, maar niet super, uitgevoerd.

  Ik zou zelf voor de Break Kidz zijn gegaan. Zo jong al zo goed, dan kom je er wel.

    /   Reply  / 
 47. Tim

  Ik was voor de drie negerinnetjes gegaan, die er de vorige halve finale uitlagen.

  En Elastic Dubble was inderdaad totaal niet boeiend. Na die auditie is er niets ‘nieuws’ meer uitgekomen; ik was snel uitgekeken op die twee flikkers.

    /   Reply  / 
 48. Lies

  Dat artikel klopt niet eens. Susan Boyle heeft niet gewonnen

    /   Reply  / 
  1. Harry

   Nou moet ik het toch even opnemen voor Herman, want hij heeft het niet gehad over winnaars maar over succesen (uit BGT). Maar hij vergat wel degene te noemen die deze shows werkelijk in het begin op de wereldkaart hebben gezet, nl Connie Talbot. Connie Talbot was net als Susan Boyle ook tweede geworden. Alleen Paul Potts heeft toen (ten onrechte) de finale gewonnen. Dus Lies, beter lezen. En Herman, wees duidelijker en vergeet vooral niet de echte winnaars (lees de echte successen) te noemen, want sommige lezers begrijpen het niet

     /   Reply  / 
 49. Timo

  is het niet vreem dat elastic double niet heeft gewonnen als hier 9 van de 10 mensen zegt dat elastic double zou moeten winnen?
  een opera kan nooit genoeg stemmen halen als je het mij vraagt!

    /   Reply  / 
 50. Ria

  Geef elastic double de workshop. En laat Martin en Angelique samen de Kerst cd van 2010 maken

    /   Reply  / 
  1. Harry

   Heel goed idee dat van die workshop; misschien dat ze dan eens leren hoe het moet!

     /   Reply  / 
 51. Nick

  Oke, wat is dit voor een meningen blog?
  Met het feit dat Martin niet de terechte winnaar is?
  Het gaat erom talent in Holland en hoe dat pakt bij mensen het is geen keuze quiz voor wie de beste carriere zou maken met een workshop?
  Denk je nou echt dat die workshop zo goed zou uitpakken dat ze 2a3 keer zo beter zouden presteren als van voren?
  Elastik Double heeft heus wel de bekendheid gekregen die ze nodig hebben om gespot te worden door iemand anders die hen dan ook nog een workshop geeft, gratis natuurlijk. En zeker dat als Dan hun al promoot in LA zoals hij zei.
  Stelletje misgunners hierzo bah!

    /   Reply  / 
  1. Lia

   De essentie van een blog is dat er meningen worden verkondigd. Als dat dan toevallig niet de jouwe is, so be it.

     /   Reply  / 
   1. Robbieboy

    Now, aint that the truth, baby. Als je niet tegen andermans meningen kan, WHAT the HELL doe je dan op een blog als deze?

      /   Reply  / 
   2. Nick

    Ik heb het over het algemeen! Ik ben het heus wel eens met die meningen die reageren hier mag het artikel van blog.nl is beinvloedbaar tegen over de lezer.

      /   Reply  / 
 52. petertjuhh

  gdvedomme kt ze zijn beter dat die ander lullen gdvedomem

    /   Reply  / 
 53. Miep Meppen maar roept!

  petertjuhh, leer eens fatsoenlijk vloeken!
  Ga is op vloekles; want nu haal je het hele vloeksoceiëtie naar beneden.

    /   Reply  / 
 54. jan

  zelf heb ik ook meegedaan met hollands got talent, dan met de drumband heelsum, we zaten in de halve finale en gingen niet door naar de finale
  heb elastic double dus van dichtbij mogen meemaken en genieten wat men met hun body kunnen
  fantastisch een woord geweldig, heb dus heel vaak gestemd afgelopen vrijdag
  ik feliciteer hen toch met hun dik verdiende tweede plaats
  ga zo door jongens

    /   Reply  / 
 55. jan

  jammer jongens, heb ook meegedaan met hollands got talent, de jongens moet de drumband heelsum goed kennen, was de bekkenist ervan
  heb afgelopen vrijdag massaal op de boys gestemd
  gefeliciteerd toch met de tweede plaats, en ga gewoon door
  ben een zeer grote bewonderaar van jullie, wat ken men uit de body krijgen
  geweldig

    /   Reply  / 
 56. Willem

  En dan was er nog een zangeres, die de finale helaas niet mocht halen,
  maar het dik had moeten verdienen. Want haar stem klonk, zoals dat in de
  volksmond wel genoemd wordt, spatzuiver.
  Gordon was de enige in de jury, die doorzag welk talent er voor hem
  stond. Een zangeres van net 14 jaar oud met een fenomenaal stemgeluid
  en een timbre,waar eigenlijk nog niemand aan kon tippen in deze Holland
  got talent show.
  En terecht mag zij de Nederlandse Suzan Boyle genoemd worden: MEGAN!!!
  Maar hoe onbegrijpelijk een beroemde Choreograaf ruilde haar in voor een
  dansend echtpaar compleet met rolstoel en mevrouw Paay vond het nummer
  dat Megan in een eerdere uitzending zong, wat te dramatisch voor haar
  leeftijd. Je moet er maar opkomen, in de uitzending daarop werd haar
  kritiek door Megan genadeloos afgestraft. Als er iemand naast Martin in
  deze finale had moeten staan dan was deze plaats wel voor MEGAN
  geweest.

    /   Reply  / 
  1. Big John

   Bijna helemaal mee eens. Megan hoort in de finale; maar ook dat rolstoelpaar horen daar in.

     /   Reply  / 
 57. Daniel

  ik hoop echt dat Elastic Double een contracht krijgen wat zij waren echt goed ik snap nog steed niet waroom krijgen zo goeie danser geen contracht ik hoop echt dat ze een contracht
  krijgen want dan ga ik echt naar de show toe dat is echt de moeite waard mensen die jongens hebben het echt verdiend ze woonen ale bij heel ver en toch kunnen ze goed communiceren via de telefoon en toch kunnen ze een goed show geven

    /   Reply  / 
 58. soraya

  heee ik ben soraya en ik ben 10 jaar oud en ik woon in lobith ik wil heel graag mee doen aan hollands got tallend maar is het nu telaat mag ik pleas nog mee doen en dan wil

  ik jullie graag laten zien dat ik kan zingen gr:soraya stam
  aan gordon-patriciapaai- schrijf pleas terug

    /   Reply  / 
 59. soraya

  SORAYA

  hee kan k plaes nog mee doen okal ben ik telaat ik wil mijn droom uit laten komen gr_soraya en ik ben 10 jaar oud en ik wil dan bij jullie zingen mijn moeder zegt dat ik ook goed kan zingen

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>