Lady Gaga, Anouk en Madonna in finale My Name Is…

De tweede serie van My Name Is… zit er bijna op. Waar de eerste reeks dit voorjaar nog een tribute was aan Michael Jackson is de RTL-show nu toch wel verworden tot een 2010-versie van de Soundmixshow. Maar de kijkcijfers mogen er zijn, de 1,5 miljoen wordt met gemak overschreden. Dus ik gok dat we deze titel volgend jaar wel weer zien terugkeren bij RTL 4. Eerst nog even de finale, waarin vier volwassen acts en vier kinderacts het tegen elkaar opnemen.

Tijdens de anderhalf uur durende finale doet Merante (31) de Amy Winehouse- act met het nummer Valerie, kruipt Drieëlle (38) in de huid van superster Madonna en zingt het nummer Music. Mariska (40) imiteert haar idool Tina Turner met Private Dancer en de enige man in de finale, Timothy (29), vertolkt We Are The Champions van Freddie Mercury.

Laura (12), Lana (14), Soraya (11) en Charlotte (13) worden omgetoverd tot respectievelijk Miley Cyrus, Lady Gaga, Annie en Anouk en laten zien waar ze goed in zijn.

My Name Is…, 20.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: RTL groeit met Bastards en My Name Is
- De mini-Soundmixshow herleeft op RTL 4 in My Name Is…

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Lady Gaga, Anouk en Madonna in finale My Name Is…

 1. Steffan

  Het is niet eens live.. heel apart. dat betekent dat wij zelf niet mogen stemmen?

  Albert wilt het waarschijnlijk graag zelf in de hand houden.

  Ik denk ook dat de theathershow niet succesvol wordt. Dat wordt het alleen als alle finalisten samenwerken. Dat is pas bijzonder.

    /   Reply  / 
  1. [email protected]

   aan de andere kant kun je ook stellen dat dit een keer een finale is waar niet gebeld hoeft te worden, dus wordt er ook geen geld verlangt van de mensen.
   Ook weer eens prettig, toch?

     /   Reply  / 
 2. B.K.

  Het is ook opgenomen in het decor van Holland’s Got Talent, moet je maar eens goed opletten. Het is waarschijnlijk dan een week of anderhalf geleden opgenomen, vlak na de finale van HGT. Wel een beetje raar dat er dus niet gestemd kan worden en de winnaar dus allang bekend is.

    /   Reply  / 
  1. Martijn

   Finale is al opgenomen op 6 september

     /   Reply  / 
 3. D.

  Zo raar is dat niet, ja voor hun inkomsten wel! maar dan wint er een keer echt talent en niet de underdog! en oja dat scheelt ons allemaal een hoop geld :D

    /   Reply  / 
 4. Topmodel

  Heb de halve finale door mijn vakantie niet gezien, wat ik mooi vond aan de mj show was dat ze videoclips maakten. Hebben deze kandidaten dat ook gedaan?

  Het was misschien beter geweest als ze enkele artiesten mochten nadoen en daaruit misschien een soort 2 kamp oid van maken een beyonce vs lady gaga ofzo. Fans van deze dames komen uiteraard naar de echte show, nu lijkt het me dat enkel familieleden en een enkele liefhebber de shows zullen bezoeken.

    /   Reply  / 
 5. edward

  voor mij is amy de winnaar

    /   Reply  / 
 6. Aapje

  heey mensen <3
  my zie je in die finale in het publiek met een pet op ( glow in the dark) en een geblokte vest :D
  loool
  om je zelf te zien :P

  Xx

    /   Reply  / 
 7. Aapje

  owja en ik weet al sinds 6 sept. wie de winnaar is XD Hhaaa geniaal XD

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>