Raffaëla: Jeroen van der Boom in TVOH onprofessioneel

Bij The Voice of Holland laten de kandidaten zich niet de mond snoeren. Dit keer is het Raffaëla Paton die haar zegje doet in Life4You. De Idols-winnares wordt gevraagd een reactie te geven op de laatste woorden van Jeroen van der Boom in de liveshow van vrijdag. Hij verweet haar lastig te zijn, slecht te repeteren en niet haar woord te houden. Raffaëla doet deze beweringen af als onzin.

In de liveshow was een filmpje te zien waarin Raffaëla onvoorbereid de repetities inging. “Dat filmpje is anderhalve week van te voren opgenomen. In de echte muziekwereld krijg je soms een dag van te voren een nummer binnen dat je dan flawless moet kennen. Goed, ik had me op het moment van repetitie misschien beter moeten voorbereiden. Maar om daar je oordeel van af te laten hangen, vind ik niet professioneel.”

Raffaëla stond in de resultshow vrijdag tegen Meike te zingen, die wèl een ronde verder is en ook bij de concerten in de HMH aanwezig is. Raffaëla ziet haar eliminatie in The Voice of Holland niet als een eindpunt. “Ik ben verder niet teleurgesteld. Het is het begin van iets nieuws. Ik ga er vol voor. Ik heb een nieuwe kans gekregen, die ga ik met beide handen aanpakken. Ik ben weer op de kaart gezet.”

Zie ook:
- Alle berichten over The Voice of Holland
- TVOH: Johnny Rosenberg wilde geen duet met James Blunt
- John de Mol: Networks in Amerika vochten om The Voice
- RTL bestrijdt doorgestoken kaart The Voice of Holland
- Verrassende ontknoping TVOH: Johnny en Joan exit
- Tranen bij TVOH: Shemsi en Sarina naar huis

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Raffaëla: Jeroen van der Boom in TVOH onprofessioneel

 1. B.K.

  Wie is er hier nou onprofessioneel? Haar hele houding deugd van geen kanten. Ze heeft altijd smoesjes om dingen niet of anders te doen. Het is altijd wat met haar, dat was bij Idols al zo. Dat je onvoorbereid met Jeroen af spreekt terwijl je weet dat je het liedje geoefend moet hebben, omdat je zo nodig Sinterklaas moest vieren, toont alleen maar aan hoe onprofessioneel zij (soms) is (of kan zijn).

    /   Reply  / 
 2. rob

  Raffaëla dolend prinsesje model 2.0
  Altijd problemen
  Altijd een excuus
  Altijd net niet.

  Heb je talent gooi je het over de balk.

    /   Reply  / 
 3. Peter

  B.K.
  Och, wat weet jij het toch allemaal goed! Dat zegt eigenlijk al genoeg.

    /   Reply  / 
  1. B.K.

   ‘Allemaal’? Ik geef 1 reactie. Hoezo ‘wat weet jij het toch allemaal goed’? Ik ben blijkbaar niet de enige die er zo over denkt. Bovendien is het ook gewoon waar. En als het even teveel wordt, barst mevrouw ook weer in tranen uit, dat zag je twee weken terug. Bij Idols was ze ook al zo en ze is blijkbaar weinig veranderd. Zonde, want ze kan echt goed zingen. Het is spijtig dat ze het karakter niet helemaal heeft voor het artiest-zijn (zo komt ze in ieder geval over).

     /   Reply  / 
 4. John

  Even heel makkelijk; Raffaela hadden ze al nooit mee moeten laten doen in the first place. Ze won Idols destijds, leuk voor haar, maar toen moest ze zo nodig een kind. Jammer natuurlijk, maar nu verwaarloost ze haar kind voor een comeback. Triest.

    /   Reply  / 
  1. Chantal

   Ja want haar kind woont niet eens bij haar in huis, ze zei in een intervieuw dat haar kind een papa’s kindje is en daarom bij hem woont.
   Nou ik weet wel waarom dat kindje bij hem woont, mevrouw vindt haar carriere net wat belangrijker.

   Ik vindt Raffaela een super zangeres, en ze was DUIDELIJK beter dan Maike.
   Maar ik snap Jeroen wel.
   Het lijkt me heel lastig om met haar te werken.
   Ze doet toch altijd wat ze zelf wil.
   Jammer hoor voor zo’n goeie zangeres.

     /   Reply  / 
 5. Nicole

  Hij was ook onprofessioneel. Waarom moet hij in die show melden hoe zij achter de schermen met het programma bezig is. Die meid zette daar elke keer weer een show neer! Ze presteerde gewoon goed!. Waarom mag Ben Saunders overal roepen dat ie niet tot amper wil repeteren en gewoon op het podium zn ding wil laten zien en moet Raffaela daarom afgemaakt worden!!! Zij presteerd anders een stuk beter dan Ben die 1 liveshow goed heeft gezongen maar verder ook gewoon door de mand valt elke keer weer!Waarom met 2 maten meten. Waarom mag BEN alles en worden anderen wel aangesproken op dit soort dingen! Raffaela zette steeds een show neer. Die anderen zijn te saai voor woorden!Leuk hoor die Maaike….maar is zij zo bijzonder? Zij heeft echt geen speciale stem. Een van de zovelen. Raffaela kan tenminste nog entertainen….en ze was mijn favo niet eens. Dat was Joan. Alle goede die of een unieke stem hebben liggen eruit, Joan, Sarina, Nysina….en nu beginnen ze ook met de entertainers. Nou veel succes hoor met de saaie…BART, MAAIKE, NIGEL, Enz….The Voice valt door de mand!! Wat doet een Bart in hemelsnaam in die liveshows en ligt Sarina er al uit! Schandalig dat afvalsysteem!

    /   Reply  / 
  1. Bart

   Ik ben het helemaal met je eens Nicole. Raffaela is een top entertainer en top zangeres.

     /   Reply  / 
  2. Martijn

   Ben het 100 procent met je eens. Dat afvalsysteem slaat nergens op en is oneerlijk. Als je een slecht team hebt, heb je meer kans op een groot podium dan een beter talent in een beter team.

     /   Reply  / 
 6. Martijn

  Jeroen is ook onprofessioneel om dáár je keuze van af te laten hangen. Anderhalf week van te voren…

    /   Reply  / 
 7. Linda

  Jeroen zei in de show dat hij afging van wat hij nu hoorde de laatste drie minuten en dat daarvoor niet meeweegde. En het stukje wat we zagen van anderhalve week geleden was.. sinterklaas vieren is 1 dag. Wat dan de rest van de week?? En met Ben, hij oefent niet en schuift het niet onder stoelen en tafels maar zingt wel goed. Hij komt niet zomaar 2 keer op 1. Als zij wel ja ja ja op Jeroen zijn aanbod zegt en daarna niet doet of met smoesjes eruit probeert te komen. Kan ik me voorstellen dat het vervelend word. Zeg dan gewoon ik kan het ik doe het en doe het goed. Zingen kan ze zeker… alleen dr houding van ik ben de beste irriteerd me mateloos. En is wel makkelijk van haar achteraf met modder gooien als ze wel weer een kans heeft gekregen en er wel weer veel moeite voor haar gedaan is. Ze had haar kans al gehad en heeft die niet genomen omdat ze inderdaad voor haar kind ging, dat was een goede keuze vond ik. Maar daarna je kind opzij zetten om zelf weer aandacht te hebben, vind ik erg. Ik was heel erg geschrokken wat ze zij toen bij life4you. Hoe makkelijk ze het zei dat haar kind nu bij de vader woonde en zij helemaal voor HAAR carriere ging.

    /   Reply  / 
  1. Robin

   Dat geeft maar weer aan wat voor instabiel type Raffaela is, nee met haar vreselijk houding wordt het niks met haar. Terwijl ze best kan zingen e.d.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>