Comazuipers krijgen gezicht in Dames in de Dop van RTL 5


Het fenomeen duikt steeds vaker op in de media: comazuipen. Jongeren zetten het op een drinken en nemen zoveel alcohol tot zich, dat ze ervan in coma raken. Tot op heden was ‘de comazuiper’ betrekkelijk anoniem, maar bij RTL 5 krijgt hij een gezicht. Of liever gezegd: zij. De cast van Dames in de Dop, vanaf maandag dagelijks te zien op de zender, is niet vies van comazuipen, ghb, xtc of een losbandig seksleven.

Onder andere Yosie (19) komt er ruiterlijk voor uit. Zij is op 15-jarige leeftijd opgenomen in het ziekenhuis met een alcoholvergiftiging maar zet nog geregeld de fles aan haar mond. Voordat het comazuipen haar fataal wordt, wil ze haar leven beteren. En dus doet ze mee aan Dames in de Dop.

De meisjes die meedoen heten Dilara, Jenna, Lois, Linsey, Meron, Zira, Jennifer en Yosie. Als zij al een tijdje op het landgoed doorbrengen, worden ze verrast met een klein aantal mannelijke dellen die wel wat etiquette en bijscholing kunnen gebruiken. De dames gillen het uit van enthousiasme en meteen lijkt een potentiële relatie geboren.

Dames in de Dop werd eerder in een wekelijkse variant uitgezonden, maar is vanaf maandag tien weken lang in de vooravond van RTL 5 te zien. De opleiding is geïntensiveerd en de gradatie dellen (Dames in de Dop heette eerder Van Del tot Dame) ligt een tandje erger dan in voorgaande edities, zo blijkt uit de preview vertoond op de voorjaarspresentatie van de zender.

Mijn eerste indruk: die meisjes moet je tegen zichzelf in bescherming nemen. Maar al snel zei een collega het juist goed te vinden; in het land zijn zoveel meisjes die zo leven. Zij krijgen nu eindelijk een gezicht en kunnen wellicht zich optrekken aan het RTL 5-programma.

Zie ook:
- RTL 5 haalt Dames in de Dop weer van stal
- Van Westerloo: Vernederlandste vooravond RTL 5 succes

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Comazuipers krijgen gezicht in Dames in de Dop van RTL 5

 1. Steffan

  Betwijfel of mensen dit dagelijks willen zien.. Het idee achter het programma vind ik wel erg goed!

    /   Reply  / 
 2. Michel

  Sterke vooravond met Topchef. Jammer dat de Nederlandse niet het hele jaar door gaat op de zender. En het word hoog tijd voor een dagprogrammering op RTL5 en dat de kinderprogrammering op RTL8 verder word uitgebreid.

    /   Reply  / 
 3. Wp

  OH GOD ik ken een van die dames :S :S :S

    /   Reply  / 
 4. JOEY SCHAARS

  ik heb wat met een van de dames gehad .. de dame in kwestie heeft mijn leven flink op zijn kop weten te zetten.Ja zelf heb ik ook dingen gedaan die niet konden en schuwde er niet voor om er voor uit te komen. Zij integendeel deed zich voor als de gebeten schaapje en ben zo blij dat dit maar op tv gekomen is en zo dus maar laat zien wie ze echt is…
  Van waar ik 1 keer de fout ben in gegeaan laat zij zien wie ze werkelijk is…
  DAMES IN DE DOP RULES!!!!

    /   Reply  / 
 5. MrsSomeone '

  DILARA MOET ZOOO HARD WINNEN (: ! <3

    /   Reply  / 
 6. lisz

  Ik hoop zo dat Josie gaat winnen zo doet zo haar best, hoewel ik linsey ook een top wijfie vind maar het word Josie zo meer gegunt .

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>