RTL houdt audities voor reisje Oh Oh Cherso

Op vakantie met de hoofdrolspelers van Oh Oh Cherso, het is nu voor iedereen weggelegd. De acht houden namelijk audities voor twee tickets naar Chersonissos deze zomer. “Deze feestbeesten mogen uit de mooiste stad achter de duinen komen, maar ook opvallende types uit alle hoeken van Nederland maken kans om deze zomer met de veelbesproken groep op vakantie te gaan. Mensen die minstens net zo gek zijn als de acht Hagenezen en het liefst altijd plankgas uit hun dak gaan”, aldus RTL. De meiden hopen dat er een leuke homo met verstand van styling en make-up zich aandient. Ik gok dat de mannen andere wensen hebben…

Zie ook:
- RTL en Eyeworks overwegen terugkeer naar Oh Oh Cherso
- Sterren Oh Oh Tirol vangen 500 euro per aflevering
- Remko van Westerloo: Oh Oh Tirol zal niemand teleurstellen

1 Reacties // Reageer

One thought on “RTL houdt audities voor reisje Oh Oh Cherso

  1. zucht

    NEEEEEEEEEE! Is die onzin nou nog niet afgelopen? Dit zegt wel alles over het niveau van Nederland, wat triest!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>