Ymke en Britt op zoek naar schoonheid voor RTL 5

Wie Britt Dekker van Echte Meisjes in de Jungle een beetje volgt op Twitter, moet zijn opgevallen dat ze wel heel vaak bij RTL langsgaat in Hilversum, terwijl de opnames van het donderdagavondprogramma er al lang op zitten. Vaak kwam ze naar RTL voor interviews maar – naar nu blijkt – ook om te onderhandelen over een nieuw programma. Samen met Ymke Wieringa, eveneens uit Echte Meisjes in de Jungle, gaat ze op zoek naar schoonheid voor RTL 5.

SBS Shownieuws wist het nieuwtje gisteren te melden. Na een interview met enkele Echte Meisjes in de Jungle bleek de zender nog open te staan, waar de meisjes dachten een onderonsje te hebben. Het blijkt te gaan om een programma waarbij ze de wereld over reizen om aldaar te ontdekken hoe men tegen schoonheid aankijkt. Waarbij de zoetsappige conclusie is, dat ware schoonheid van binnen zit. Vorig jaar maakte Jessica Simpson voor VH1 eenzelfde programma onder de naam The Price of Beauty.

Bij de onbedoelde geluidsopnamen blijkt ook dat Ymke een schadeclaim voorbereid bij Eyeworks voor de veelbesproken slangenbeet. Eyeworks zou dit kenmerken als een ‘risico van deelname aan het programma’, maar Ymke lijkt daar toch anders over te denken, gossipte Britt. Na het incident zou de band tussen Ymke en Eyeworks in elk geval ernstig zijn bekoeld.

Zie ook:
- Echte Meisjes in de Jungle: Vanavond de slangenbeet
- Heftige video slangenbeet Echte Meisjes in de Jungle gelekt
- Van der Vorst Ziet Sterren bij junglemeisjes Britt en Ymke

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Ymke en Britt op zoek naar schoonheid voor RTL 5

 1. Chris

  Per ongeluk de zender openstaan? Wat een gelul, is gewoon afluisteren. Als een interview is afgelopen haalt de geluidsman normaal gesproken meteen de zender er af. Shownieuws heeft gewoon doelbewust misbruik gemaakt van de onnozelheid van de dames….

    /   Reply  / 
 2. Terry

  Ze Moeten ook met Michella een Programma maken!
  Britt speelt wel veel toneel hoor.. Gisteren zag je bij Shownieuws hoe ze sprak tegen Nadia en Pauline. Nou zo dom klinkt ze niet.

    /   Reply  / 
 3. moordwijf!

  Idd Britt is errug dom,
  en ook nog gemeen, ze hebben haar als aardig dom blondje gezet,
  dom is idd, maar ook vals

    /   Reply  / 
 4. Topmodel

  Weet niet wat ik van die claim moet denken, zou toch eerder afdwingen om nog eens mee te mogen doen met een afval reality programma (met gegarandeerde winkans van een lekkere geldbedrag er vind genoeg bedrog plaats in tv-land), vaak kan je na een rechtzaak via die werkgever niet meer aan de bak en moet je nog maar zien of je schadevergoeding krijgt (er van uitgaande dat Ziekenhuiskosten etc al door Eyeworks zijn voldaan) andere producenten (lees: werkgevers) wachten ook niet op claims van personeel, daarnaast wordt tv alleen maar saaier, al was juist die opdracht een overbodige opdracht, haar team had toch al gewonnen.

    /   Reply  / 
 5. Pingback: RTL 5 door met Britt en Ymke, opvolger Jungle-meisjes | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>