Britt Dekker winnaar Echte Meisjes in de Jungle

Wat ontzettend leuk: Britt Dekker heeft Echte Meisjes in de Jungle gewonnen. In de finaleuitzending was te zien hoe ze Leslie in het laatste spel versloeg en daarmee 30.000 euro – en een hamburger – won. Na weken van droge kip met droge rijst eten, kwam de hamburger als een eerste welkome prijs. Hoewel het cash geld ook prima van pas zal komen bij het paardenmeisje.

Uiteindelijk had ik iedereen van de vier finalisten wel de overwinning gegund, het is voor hen allemaal afzien geweest en ik denk dat ze ook allemaal wel iets hebben bijgedragen aan de prijzenpot. Britt van de Sranang Sweeties speelde Echte Meisjes in de Jungle uiteindelijk het sterkst. Gefeliciteerd!

Britt: “Ik ben heel trots op mezelf dat ik alle andere meiden heb verslagen. Ik heb het zo nu en dan vreselijk zwaar gehad in de jungle en wilde soms bijna opgeven, maar gelukkig heb ik veel doorzettingsvermogen en dat heeft me gered. Ik kan nu eindelijk een roze Ford Ka met gouden velgen kopen. Ook gaat een deel naar het goede doel.”

Zie ook:
- Ymke en Britt op zoek naar schoonheid voor RTL 5
- Echte Meisjes in de Jungle: Britt ziek van Sranang Sweeties
- Kritiek op brute kippenslacht Echte Meisjes in de Jungle
- Pauline (Echte Meisjes in de Jungle): Die kip moest dood!
- Dè nieuwe tv-hit van 2011: Echte Meisjes in de Jungle

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Britt Dekker winnaar Echte Meisjes in de Jungle

 1. Judy

  Terechte winnaar!!

    /   Reply  / 
 2. Willeke

  Was soms wel spannend want Leslie had haar soms nét ingehaald. Ik had de hele tijd al op Britt gehoopt. Ze is altijd positief geweest. Volgens mij is ze echt een schat! Gefeliciteerd Britt!

    /   Reply  / 
 3. Tamara

  Echt zo verdiend! Britt is een schat met een heel hoog EQ. Ze heeft het meer dan verdiend! Ze blonk in alle opdrachten uit en ging tot het einde. Britt is top en uniek!

  Leslie vond ik zo’n stom, goedkoop mens. Ze is net zo ordinair en achterbaks en een scheeuwlelijk als Michella. Alleen dan is ze tien keer dikker en heeft ze een lelijke – futloze – rotkop. Ik kan me niet voorstellen dat zij in het Gooi woont (ja, waarschijnlijk ergens in een kartonnen doos).

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>