RTL 5 door met Britt en Ymke, opvolger Jungle-meisjes

RTL 5 zet in het nieuwe seizoen weer vol in op reality. Via programma’s als Take Me Out, The Villa en Holland in da Hood hoopt zenderbaas Remko van Westerloo dat er weer figuren uitgroeien tot bekende Nederlanders. Maar de bestaande reality-helden van de zender worden niet vergeten. Zo gaan Britt Dekker en Ymke Wieringa, die de meeste bekendheid genieten uit Echte Meisjes in de Jungle, over twee maanden aan de slag voor een nieuw programma. Ook komt er een vervolg op Echte Meisjes in de Jungle, al zal die hitshow zich dit keer niet in de jungle afspelen.

“Over Britt en Ymke kan ik nog niets verklappen”, zegt Van Westerloo tegen deze blog. Eerder kwam naar buiten dat de twee een Nederlandse versie van The Price of Beauty zouden maken, in Amerika gedaan door Jessica Simpson. “Dat is één van de vele plannen die circuleren”, zegt de RTL 5-zenderbaas daarover.

“Er is in elk geval een opvolger voor Echte Meisjes in de Jungle gepland. Daar zitten enkele sterren uit die show weer in. Maar er zullen vooral heel veel nieuwe dames hun opwachting maken. Wat ik al wel kan verklappen: het gaat Echte Meisjes… heten. Het speelt zich niet af in de jungle. Ik kan er helaas niet de credits voor nemen maar er is een briljante arena bedacht. Het is echt een supertitel!” En de arena is in deze de setting waarin een serie zich afspeelt, zoals de jungle, een woestijn of onderwater.

Britt en Ymke zijn na Echte Meisjes in de Jungle overigens aan de slag gegaan voor een web-only serie, De Zomer van Britt & Ymke.

Zie ook:
- Junglemeisjes Britt en Ymke naar haringparty voor RTL
- Eyeworks werkt aan tweede Echte Meisjes in de Jungle
- Britt Dekker winnaar Echte Meisjes in de Jungle
- Ymke en Britt op zoek naar schoonheid voor RTL 5

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “RTL 5 door met Britt en Ymke, opvolger Jungle-meisjes

 1. Martijn

  Rtl5 is lekker bezig. Schitterende najaarsprogrammering in het verschiet en ‘Echte meisjes in de jungle’ was afgelopen voorjaar toch wel een enorm leuk programma. Lekker doorgaan met Reality, ik ben d’r blij mee!

    /   Reply  / 
 2. Terry

  Laat PLEASSEE Michella meedoen!! PLEASEEE!!!!!!

    /   Reply  / 
 3. vinn

  In het vervolg zullen zeker de BNTM meisjes niet meer zitten die zouden mooi vervangen kunnen worden door Barbie en Tijgertje en dan heb je eigenlijk al de perfecte samenstelling

    /   Reply  / 
 4. Pingback: Britt Dekker wil reality-sterren gaan scouten | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>