Gordon over RTL 5-show: Ik ben heel gemene reisleider

Gordon is één van de bekende Nederlanders die meewerkt aan de tweede reeks Wie Is de Reisleider?, verklapte deze blog gisteren al. Gordon bevestigde zijn deelname gisteren in Life4You. “Waarom ik meedoe? Omdat ik een heel gemene reisleider ben, haha”, grapt hij. Om vervolgens aan te geven dat hij altijd al eens reisleider wilde zijn. “En Danny Rook werkt aan het programma mee, een heel goede vriend van me. En omdat het in Las Vegas is.”

In Wie Is de Reisleider moeten bekende personen een groep echte toeristen zo goed mogelijk vermaken. Naast Gordon doen ook Tatjana, Pauline Wingelaar, Horace Cohen en Gigi Ravelli mee aan de tweede reeks.

Zie ook:
Ook Tatjana en Gordon reisleider voor RTL 5
- Gigi Ravelli aan de slag voor RTL 5
- RTL 5 terug met Wie Is de Reisleider?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Gordon over RTL 5-show: Ik ben heel gemene reisleider

 1. rotterdamfestival

  Heel goede namen! Maar weinig RTL5-gezichten?! Vond het een leuk programma, en dat voor een 100%-infomercial!

    /   Reply  / 
 2. vinn

  Nikki, Dennis, Bridget, Rick, Eddy waar zijn die? Vooral Bridget wil ik er weer in hebben! Ik zie het Patricia ook nog wel doen, die doet immers vrij weinig

    /   Reply  / 
 3. André de Hooge

  Gordon vind ik erg grappig; heb alle afleveringen van Gordon & Joling over de vloer grijs gekeken, evenals Gillend naar huis wat Gordon hierna deed!! Heb zitten schuddebuiken van het lachen!!

  Gordon; maak van dit programma ook weer een topper!! Alle succes!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>