Hennie Huisman terug bij RTL voor zwervershow

Hennie Huisman maakt zijn comeback bij RTL 4. Vanaf januari is hij te zien in Home Is Where the Heart Is, een programma waarin bekende Nederlanders een zwerver in huis nemen. Eerder kwam naar buiten dat Gordon zijn medewerking aan het van oorsprong Australische format had toegezegd, hij heeft dat nu ingetrokken. De zanger/presentator is te druk met andere werkzaamheden om zich volledig te kunnen toewijden aan Home Is Where The Heart Is.

Hennie Huisman zal zich ontfermen over de 23-jarige Lorenzo, afkomstig uit Suriname.

Lorenzo werd op zijn twaalfde door zijn adoptiefamilie op straat gezet en sindsdien ging het bergafwaarts met hem. Maar nu is hij klaar voor verandering. Henny Huisman probeert hem weer wat routine bij te brengen en doet een beroep op vrienden en bekenden om Lorenzo verder te helpen. Zo ontdekt Lorenzo warempel dat hij van koken houdt.

Home Is Where the Heart Is zal op de zondag van RTL 4 worden geplaatst, waar de zender dit seizoen al succesvol was met Obese en Miljoenenjacht. Vanaf komende zondag staat ook Sunday Night Fever in de schema’s.

Zie ook:
- BN’ers nemen zwerver in huis voor RTL-programma
- Jan Slagter zet deur open voor Henny Huisman

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Hennie Huisman terug bij RTL voor zwervershow

 1. Michel

  En dan mag Henny wel komen opdraven. En hij doet het ook nog! Een nieuw RTL programma waarin bn’rs een zwerver in huis nemen en iets goeds kunnen doen. Geven nu Wendy, Linda, Martijn, Winston, Albert en Carlo niet thuis?

    /   Reply  / 
 2. Robin

  Gewoon een gastoptreden/projectbasis. Zo heeft hij ook al een Koffietijd eenmalig gepresenteerd.

    /   Reply  / 
 3. gorr

  Eindelijk Henny terug op 4!
  Hou die man daar en geef hem nog een leuke show!

    /   Reply  / 
 4. samantha

  vind ik ook wil henny huisman weer terug hebben geef hem suprise show weer in de nieuwe vorm en de nieuwe form van mini playback show heerlijk lijkt mij dat

    /   Reply  / 
 5. Robin

  Schande zo’n programma. Even zwervers aan het luxe laten ruiken om vervolgens weer op straat te gooien.

  Hoop dat dit een flop wordt voor RTL!

    /   Reply  / 
  1. samantha

   als je eerst kijkt wat ze doen met die jongen voor dat je zeurt hennie heeft gezorgt dat hij werk krijg als kok dus zeur niet voor je nog niet gezien heb

     /   Reply  / 
 6. Sandra

  Ik vind het goed dat ze Henny het laten doen.

    /   Reply  / 
 7. Mark

  Complimenten voor zo’n slecht format!

    /   Reply  / 
 8. LORENZO

  LORENZO OP YOUTUBE.COM ALS JAHFAYA

    /   Reply  / 
 9. LORENZO

  KIJK MAAR OP ZIJN KANAAL

    /   Reply  / 
 10. ellen

  RTL hoe halen ze het in hun hoofd om dit een uitzending te noemen
  misselijk gedoe over de ruggen van mensen die door soms vreselijke dingen op straat terecht zijn gekomen
  wat misselijk om ze 1 dag in huis te halen bij die zgnd nikszeggende BNers
  help ze liever door ze een menswaardig leven te bieden voor de lange termijn
  rtl schaam u
  en dan leent mister huisman zich ook nog voor dit onmenselijke gedoe

    /   Reply  / 
 11. unknow

  hij is geen zwerver en alleen om dat hij vroeger veel dingen heeft meegemaak moet rtl en die andere fucking pers hem zo negatiev in de spotlight brengen jullie kunnen niks beter in nederland dan mensen meer pijn doen al vijf jaar is hij normaal bezig met werk en dan deze bullshit van hennie neem zwerver in huis jullie hoere kinderen zijn zwervers

  bestfriend

    /   Reply  / 
  1. samantha

   zeurens zijn jullie ook het is ook nooit en nimmers goed .als je wat voor iemand doet he

     /   Reply  / 
 12. gerda

  hennie geeft zoals gewoonlijk weer eens het goede voorbeeld hoe het wel kan en daar zouden meer nederlanders een voorbeeld aan kunnen nemen. het hoeven geen bn-ers te zijn. alleen zijn de kansen om deze kansloze mensen gauwer weer op het juiste pad te krijgen, want welke ondernemer zou ons als burger iemand in zijn zaak laten werken die uit de goot komt….. ieder verdiend een 2de kans en lorenzo was een goed voorbeeld dat hij ook niet voor deze situatie had gekozen als 12 jarig jochie……ik zat in ieder geval weer te huilen van geluk… lorenzo zet hem op en laat deze kans niet schieten….. en de volgende geluksvogels…. veeeeeel succes gewensd

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>