RTL 5 tekent realityhelden Britt en Ymke

Britt Dekker en Ymke Wieringa zijn voorlopig nog volop te zien bij RTL 5. Het duo, dat doorbrak via Echte Meisjes in de Jungle, heeft vandaag een jaarcontract met de zender ondertekend. Sowieso is Britt in het voorjaar van 2012 al te zien met Echte Meisjes in de Jungle 2, waar Ymke voor bedankte. Maar er komen dus nog meer programma’s aan.

Het gerucht gaat al een tijdje dat de twee een Nederlandse versie van The Price of Beauty gaan maken, waarvoor ze à la Jessica Simpson de wereld over reizen op zoek naar verschillende denkbeelden over schoonheid.

Paul Cormont, zenderdirecteur van RTL 5: “Britt en Ymke waren voor de kijker natuurlijk al verbonden aan RTL 5 en ik ben blij dat het nu ook officieel is geworden. Britt en Ymke vallen op door hun bijzondere blik op de wereld, hun authenticiteit en onbevangenheid. Dat gaan we terugzien in de programma’s die we met hen gaan maken. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat weer erg leuk gaat worden.”

Britt: “Ik heb vandaag mijn eerste contract ooit getekend en vind het heel cool dat dat bij een groot bedrijf als RTL is. Ik heb ontzettend veel zin om voor RTL 5 op pad te gaan en ik kan al helemaal niet wachten om dat met Ymke te doen.”

Ymke: “Ik ben nu eindelijk geen kandidaat meer en mag zelf gaan meepraten over de programma’s waar ik in zit. Britt en ik zijn hele goede vriendinnen van elkaar dus om met haar op pad te gaan, wordt een feest.”

Zie ook:
- RTL 5 door met Britt en Ymke, opvolger Jungle-meisjes
- Britt Dekker winnaar Echte Meisjes in de Jungle
- Ymke en Britt op zoek naar schoonheid voor RTL 5

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “RTL 5 tekent realityhelden Britt en Ymke

 1. Judith

  Dan moet britt eerst een cursus Engels nemen, voordat ze over de wereld gaan reizen.

    /   Reply  / 
 2. Alex

  The price of beauty wordt gemaakt door Jessica Simpson, niet door haar zus Ashlee :) .

    /   Reply  / 
 3. Peter

  Ik heb gehoord in de wandelgangen dat Imke een dochter is van Bert van der Veer

    /   Reply  / 
 4. Pingback: RTL 5-baas vindt thuiszittende presentatoren ‘een ding’ | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>