Britt & Ymke kokkerellen in Life4You

Feestdag of niet, Life4You komt vanmiddag met een live uitzending. Carlo Boszhard en Irene Moors pakken het meteen grondig aan, want er komen heel wat grote namen langs in het zondagmiddagprogramma. Britt Dekker en Ymke Wieringa openen de show, zij ontvouwen hun toekomstplannen bij RTL 5 – eindelijk. Bovendien gaan ze met Rudolph kokkerellen voor de andere gasten.

Onder hen bevinden zich de kandidaten van Obese. Hoe is het hun vergaan na de opnames van het programma en hoe hebben ze de kerstdagen doorstaan? Daarnaast blikken Carlo en Irene met royaltydeskundige Marc van der Linden vooruit. Wat worden de koninklijke hoogtepunten in 2012? Naast hem, komt ook Jan Smit voorbij. Hij heeft een speciale boodschap voor alle kijkers vanaf Curaçao.

In Life4You is ook een live-schakeling met Chantal Janzen, die enkele uren voor de live finale van Sunday Night Fever nog probeert kijkers te winnen. De halve finale werd vorige week erbarmelijk slecht bekeken, bovendien is er veel kritiek op het niveau van de musicalshow. Janzen kan behoorlijk recht voor z’n raap voor de dag komen, wie weet laat ze haar licht schijnen over de reden waarom Sunday Night Fever zo matig scoort.

Muziek is er van Lange Frans & Jeroen van der Boom die het SBS-lijflied Een Nieuwe Dag zingen. Edsilia Rombley neemt haar Soul Sisters mee voor de vertolking van Happy New Year.

Life4You, 17.25 uur, RTL 4

Zie ook:
- Carlo: Sunday Night Fever gaat ècht ergens over
- RTL 5 tekent realityhelden Britt en Ymke

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Britt & Ymke kokkerellen in Life4You

 1. samantha

  pfft alweer jeroen van de boom daar pff ik haak meteen af

    /   Reply  / 
 2. Martijn

  avondje live amusement op rtl4. Ben erg benieuwd naar de nieuwjaarshow met Martijn en Winston.

    /   Reply  / 
 3. Rene

  tja

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>