RTL 5 stuurt Britt en Ymke op wereldreis

De Zomer van Britt & Ymke was een online succes voor RTL, daar wordt dus een vervolg aan gegeven. De zendergroep heeft de twee reality-sterren gevraagd om februari, maart en april vrij te houden in de agenda. Dan worden de twee namelijk op wereldreis gestuurd. “Het wordt hetzelfde als De Zomer van Britt & Ymke maar dan groter”, verklapt Ymke Wieringa in Life4You.

Britt Dekker is enthousiast. “Ik hoop dat we die kant opgaan, dan heb je minder last van een jetlag, als je telkens drie uurtjes verder gaat.” Maar Ymke heeft haar eigen ideeën over tijdzones. “Nee, je moet juist naar het oosten, dan sla je eerst een dag over, maar later heb je opeens een dag extra.”

De twee tekenden vorige maand een jaarcontract bij RTL 5. Ymke: “Zal ik eerlijk iets zeggen? Ik had mezelf geen contract gegund, maar iets voor één programmaatje gegeven. Nu spring ik het diepe in. We hebben samen natuurlijk de Zomer van Britt & Ymke gedaan, een beetje gerollebold en gestoeid met de camera erbij. Dat was heel erg leuk, nu moet ik me opeens zorgen gaan maken over kijkcijfers.”

Britt ziet er wel voordelen van in. “We mogen waarschijnlijk twee programma’s maken. Normaal krijgen we per programma betaald, maar nu voor een heel jaar. Ook al doen we een dag niks, dan krijg je die dag toch uitbetaald. Dat is heel vet.”

Het televisievak heeft ook een keerzijde. Zo vond Ymke eens bij thuiskomst een mes in haar voordeur geplant. Ook is elke herkenning niet even leuk. “De prijs die je betaalt voor de loden last van het bekend zijn. Ik kom niet meer echt onder de mensen. Ik zat altijd in vak 420 bij Ajax, nu niet meer. Ik krijg bier over me heen en mensen vinden dat ik moet betalen en trakteren omdat ze denken dat ik rijk ben nu ik op tv ben.”

Zie ook:
- Britt & Ymke kokkerellen in Life4You
- RTL 5 tekent realityhelden Britt en Ymke
- RTL 5 door met Britt en Ymke, opvolger Jungle-meisjes
- Britt Dekker winnaar Echte Meisjes in de Jungle
- Ymke en Britt op zoek naar schoonheid voor RTL 5

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “RTL 5 stuurt Britt en Ymke op wereldreis

  1. samantha

    wat was jeroen van de boom irretant bij live for you heletijd alleen maar sbs dit sbs dat .. en dat geslijm over dat beau goed vond pffffffffffffff

      /   Reply  / 
  2. Peter

    Dat gaat beelden opleveren.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>