Spin-off Oh Oh Cherso in de maak: Haagse Helden

Nu het ene na het andere castlid van Oh Oh Cherso zegt af te haken, lijkt het RTL 5-programma een stille dood te sterven. Maar niet is minder waar. Eyeworks en RTL werken aan een spin-off van Oh Oh Cherso, waarin Sterretje (Tony), Jokertje (Robert) en Matsoe Matsoe (Joey) een grote rol krijgen. Dat meldt weekblad Privé. “In het nieuwe format gaan de Hagenaren niet meer op reis, ze blijven in eigen land. Het moet een variant worden op het RTL 4-programma Diva’s Draaien Door: het land ingaan om mensen te helpen.” Het blad schrijft dat Sniper (Vincent) op verzoek van de andere drie jongens is buitengesloten.

In het blad zegt een bron: “Er is eind december in Den Haag een pilot opgenomen en die was hilarisch, de programmadirectie bij RTL was er zeer over te spreken. Vooral Sterretje komt helemaal tot zijn recht, hij zorgde niet alleen voor een komische noot, maar toonde zich ook een echt talent.”

Zappen begreep van een andere ingewijde dat de pilot de naam Haagse Helden heeft meegekregen. Ook twee van de ‘oude Hagenezen’ die in de laatste reeks Oh Oh Cherso de buren waren van de vakantiegroep, werken mee aan het programma. Als alles meezit, komt Haagse Helden in het najaar op RTL 5.

Zie ook:
- Ook Barbie is klaar met Oh Oh Cherso
- ‘In Tirol waren we het kwijt, maar in Cherso is het er weer’
- Na Matsoe Matsoe ook Sterretje weg bij Oh Oh Cherso
- Oh Oh Cherso-oudjes lyrisch over bezoek Griekenland
- Zenderbaas: Oh Oh Cherso kan nog jarenlang mee

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Spin-off Oh Oh Cherso in de maak: Haagse Helden

 1. Idris

  *zucht*

    /   Reply  / 
 2. Robin

  Nog meer bagger

    /   Reply  / 
 3. samantha

  heb genoeg van die cherso zeg rtl stop er eens mee

    /   Reply  / 
 4. Bastiaan 06-45171127

  WIE HEEFT 3 KAARTEN UB40 VOOR MIJ?
  06-45171127
  ENSCHEDE MUZIEKTHEATER

    /   Reply  / 
 5. vinn

  Ze hadden er een wedstrijd van moeten maken. Jokertje, Sterretje, Sniper en Matsoe Matsoe vs. Bibi, Elize, Little Princes en Gio

    /   Reply  / 
 6. kwikjealex

  “maar toonde zich ook een echt talent.”
  Talent, is dat niet nieuw in dit soort programma’s (en dan bedoel ik niet alleen Cherso)?

    /   Reply  / 
 7. Michel

  Eigenlijk kijk meer naar de PO maar, dit soort programma van RTL5 vind ik ook geweldig om naar te kijken. RTL5 mag van mij naast dit programma ook doorgaan met New Chicks en OH OH Cherso (waarvan ik seizoen 3 het leukste vond) Misschien kan het nu met een hele nieuwe groep uit bv Utrecht of Drente (met jongeren die nog nooit buiten hun eigen stad, dorp of provincie zijn geweest)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>