Brard: Onduidelijkheid bij RTL door transfergolf SBS

Deze zomer werd Patty Brard binnengehaald door RTL, nadat er bij SBS geen werk meer voor haar was. Nou ja, binnengehaald… Patty mag op projectbasis aan de slag voor RTL 4, waar vooralsnog alleen Diva’s Draaien Door uit is voortgekomen. En zondag dan eenmalig Home Is where the Heart Is. Voor Patty is het even afwachten wat er verder langskomt en dat duurt langer door de transfergolf van en naar SBS.

In Spits zegt ze: “Iedereen wordt momenteel in de wachtkamer gezet en van die onduidelijkheid word je gek. Ook bij RTL is het allemaal onduidelijk. Omdat er nu een nieuwe invulling wordt gegeven aan SBS, betekent dat ook dat er mensen gaat overlopen. En daar is het wachten nu op.”

Deze maand kreeg Nance Coolen te horen dat er bij SBS 6 voor haar geen plek meer was. Patty voelt met haar mee. “Ik weet nog dat iedereen mij wilde troosten toen ik eruit moest, niet wetende dat ze ooit in dezelfde situatie zouden komen te zitten. Dat is wrang. Maar Nance krijgt vast wel een spaarcentje mee, omdat haar contract nog liep. Wat haar nu overkomt is vervelend, maar minder erg dan wanneer ze tegen je zeggen dat je contract wordt verlengd en dat dan op het laatste moment toch niet doen.”

Zie ook:
- Nance moet weg bij SBS 6, wie hapt toe?
- Conflict Joling en SBS 6; contract loopt bijna af
- Sjimmy Bruijninckx per direct weg bij SBS 6
- Albert Verlinde: Onrust bij Hart van Nederland
- Patty Brard weg bij Shownieuws, verder op projectbasis
- Erland Galjaard: Patty Brard onderschat tv-maker

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Brard: Onduidelijkheid bij RTL door transfergolf SBS

 1. samantha

  ik gun het patty wel dat ze bij rtl blijft en dat paayke naar sbs gaat weg met die

    /   Reply  / 
 2. Henk

  Patty moet gewoon van TV af.
  Kom op RTL en John.
  Jullie kunnen het!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>