Beau produceert pilot datingshow Bridget Maasland

Bridget Maasland werkt aan een nieuw programma. Vorige week is een pilot opgenomen voor een datingshow met Bridget, welke wordt geproduceerd door Park Lane TV. Dat is het productiehuis waar Beau van Erven Dorens ook een vinger in de pap heeft, Park Lane TV werd wereldwijd bekend met The Phone. “Het wordt een spectaculaire studio opname met een leuke twist”, valt te lezen in een oproep voor publiek.

Bridget Maasland werkt momenteel voor RTL 5, het gerucht gaat dat ook SBS 6 belangstelling zou hebben voor de presentatrice. Aandeelhouder John de Mol ontkent dat er gesprekken worden gevoerd met Maasland.

Zie ook:
- De Mol: Humberto en Bridget passen bij SBS
- Gerucht: Bridget Maasland naar SBS Shownieuws

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Beau produceert pilot datingshow Bridget Maasland

  1. vinn

    toch vreemd aangezien Bridget zelf ook progamma’s produceert, ben benieuwd of het voor rtl5 is

      /   Reply  / 
  2. Pat

    Erg sexy foto, ze blijft hot die Bridget ook nu ze moeder is en al wat jaartjes ouder.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>