Bridget Maasland spreekt transfer SBS Shownieuws tegen

Bridget Maasland gaat niet naar SBS 6. Dat zegt ze in elk geval tegen de camera’s van Novum Nieuws. Vorige maand kwam deze blog ter ore dat SBS Shownieuws haar beoogd zou hebben als nieuw gezicht. “Dat heb ik ook begrepen, maar ik weet nergens van”, vertelt Maasland. “Ik zit nu natuurlijk vaak op de plek van Albert, in die zin zijn we collega’s. Ik geloof niet dat ik ooit zijn concurrent zou worden. Maar ik weet het niet, daar zou ik over na moeten denken.”

Maasland liet zich in een interview eind vorig jaar ontvallen wat uitgekeken te raken op RTL 5. Daar maakt ze nog wel het nieuwe programma In Love with Sterretje, een datingshow voor Oh Oh Cherso’s Tony.

Ook heeft ze een pilot opgenomen voor een andere datingshow, waarbij vader en dochter gezamenlijk optrekken in een studioshow met vrijgezelle heren. De vader heeft uiteindelijk een doorslaggevende stem in met wie dochter op date gaat.

SBS 6 meldde eind januari dat er tot de zomer voor de kijker weinig verandert bij Shownieuws en Hart van Nederland, om ontstane onrust de kop in te drukken. Wel staat vast dat beide titels een flinke makeover krijgen.


Zie ook:
- Topvrouw SBS probeert onrust Hart van NL in te dammen
- De Mol: Humberto en Bridget passen bij SBS
- Gerucht: Bridget Maasland naar SBS Shownieuws
- Beau produceert pilot datingshow Bridget Maasland
- Bridget Maasland helpt Sterretje vrouw zoeken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>