Keert Patty Brard terug naar SBS 6?

Voor Patty Brard staat er geen concreet programma in de schema’s voor dit najaar. Toch is ze volgens eigen zeggen nog steeds hot. “Het is opmerkelijk. Nadat ik vorig jaar had besloten televisie even helemaal los te laten, begon de telefoon juist weer te rinkelen. Kennelijk heeft het zo moeten zijn. En blijf ik met mijn smoel op de buis.” Waar ze dan heen gaat, laat Patty in het midden, al zou het zo maar SBS 6 kunnen zijn.

Ze vertelt in het AD: “Er is mogelijk bij RTL 4 een programma in de maak waarin ik wederom samenwerk met Patricia Paay: een vrouw met wie het, anders dan met Tatjana, waanzinnig goed klikt. En ook SBS, waar programmadirecteur Remko van Westerloo voortdurend aan zijn zender bouwt, belt me geregeld voor tv-programma’s. Het geeft een goed gevoel dat Hilversum me niet is vergeten. Ze weten me nog steeds te vinden. Da’s zó lief!”

Brard is de komende weken wel zo nu en dan te zien in Ik Kom Bij Je Eten, de vervanger van GTST voor juli en augustus.

Zie ook:
- RTL programmeert Diva’s Draaien Door niet meer
- Patty en Patricia samen verder: Pat2 zoekt Pat3?
- Ruzie en einde contract; Diva’s Draaien Door klaar?
- Tatjana stapt uit Diva’s Draaien Door
- Tatjana wordt life coach in nieuwe tv-show
- Patricia Paay niet zeker van contract bij RTL
- Diva’s Draaien Door zetten in op eigen soap

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Keert Patty Brard terug naar SBS 6?

 1. Cees

  Ik vind Patty nog steeds HOT !

    /   Reply  / 
 2. vinn

  Divas draaien dot gwn terug komen. Ipv Tatjana doen ze Gordon ofzo

    /   Reply  / 
 3. D

  Haha stom kalf. Ze heeft dus zelf besloten om TV los te laten? Geloof je het zelf.

    /   Reply  / 
 4. Bouw124

  gewoon weg super Leuk en ik vind presentatatrice Patty brad super zij moet gewoon bv meerjarig contract bij RTL krijgen en Voor Komend Najaar Voor de Start van het Aankomende GloedNieuwe TV Seizoen 2012 / 2013! En ik weet al haast Zeker met het grote succes van Vorig Najaar Keert Komend Najaar Diva”s Draaien Door! wel weer terug met een GloedNieuw Seizoen van nieuwe Serie Afleveringen op de Primetime DonderdagAvond om 20:30 uur bij RTL4 dan start alweer het 2e Seizoen en Patty Brard & Patricia Paay blijfen de 2 gezichten en nu Tatjana Simic weg is gestapt neemt ik denk ander RTL Gezecht Zanger Presentator En Jurylid Gordon haar Rol over bij Diva”s Draaien door! jaa Patty Patricia & Gordon het plaatje is compleet jongens Rijden maar Gordels om he

    /   Reply  / 
 5. Sonja

  Ik vond en vindt het nog steeds een misselijk makend persoon,
  altijd moet ze de aandacht naar zich toe trekken door opzichtig gedrag, en/of door het schofferen of belachelijk maken van anderen die ze gewoon in ‘t gezicht uit lacht want normale manieren heeft ze niet.
  En als dit niet lukt, dan tovert ze wel een ‘privé kwestie’ uit haar hoed om de aandacht te krijgen.
  Om nog maar te zwijgen over die lach.
  Maar zulk gedrag schijnt normaal te zijn, wil je een beetje ‘popie’ zijn in ‘t “Gooi” en voor het gross van de Ned. bevolking. Het is gewoon een kwal van een wijf, om ‘t maar in ‘haar’ taal uit te drukken.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>