Nieuw jurylid So You Think You Can Dance: Ish Ait Hamou

De opnames van So You Think You Can Dance gaan bijna van start  en RTL maakt vandaag een kleine wisseling in de jury bekend. Hiphop-specialist Ish Ait Hamou, al drie seizoenen als choreograaf betrokken, neemt samen met Dan Karaty, Jan Kooijman en Euvgenia Parakhina plaats achter de jurydesk. Ish is zeer enthousiast over zijn nieuwe uitdaging: “Ik kijk er erg naar uit. Bij het grote publiek en ook bij sommige dansers bestaat een bepaald beeld over wat hiphop inhoudt. Ik kan niet wachten om dat recht te gaan zetten.”

Hij vervolgt: “Het belangrijkste is natuurlijk dat ik als nieuw jurylid wil bijdragen tot het vinden van onze beste danser. Ik hoop dat mijn mening en visie op een positieve manier kunnen beïnvloeden, bij zowel de deelnemers als de dansers thuis.”

Kandidaten kunnen dit jaar na hun auditie rechtstreeks naar het bootcamp gestuurd worden. Door het vervallen van de groepschoreografie aan het einde van elke auditiedag is de jury gedwongen meteen de kwaliteit van het danstalent te herkennen. Geen vangnet meer dus, maar gelijk beoordelen of de danser het ver zou kunnen schoppen in het programma. Daarbij wordt nog een andere twist geïntroduceerd: Per auditieaflevering krijgt één opvallende, indrukwekkende danser de unanieme jury-vote om gelijk door te gaan naar de buitenlandse bootcamp.

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Nieuw jurylid So You Think You Can Dance: Ish Ait Hamou

  1. Pingback: RTL lanceert So You Think You Can Dance met fanevent | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>