Linda de Mol wordt cardioloog in nieuwe RTL-serie Divorce

Defribileren, ventriculaire septumdefecten, dotteren, kransslagaderen, echografieën en hartcatheterisatie. Voor de leek is het zware kost, maar voor Linda de Mol is het binnenkort gesneden koek. Ze heeft namelijk ‘ja’ gezegd tegen de rol van cardioloog in de nieuwe dramaserie Divorce, welke vanaf december op RTL 4 te zien moet zijn. Eerder werd al bekend dat Waldemar Torenstra, Jeroen Spitzenberger, Carly Wijs, Katja Herbers, Chantal Janzen en Dirk Zeelenberg andere (hoofd)rollen vertolken.

Divorce gaat over drie mannen die in scheiding liggen en daarom bij elkaar intrekken in een villa. Ze hebben allemaal te stellen met ex-vrouwen, gezinnen of gezinnen in wording, kinderen, nieuwe liefdes, werkperikelen… eigenlijk alles wat er met je gebeurt in je privéleven als je gaat scheiden.

Door verschillende media is Divorce al omschreven als een mannelijke tegenhanger van Gooische Vrouwen, iets dat wordt versterkt doordat ook hier Linda de Mol en Will Koopman samenwerken voor script en regie. Eerder waren de twee niet heel gelukkig met de voortdurende vergelijking met Gooische Vrouwen bij andere dramaproducties.

Divorce is één van de drie nieuwe dramaseries die RTL komend seizoen op de buis brengt: ook een Nederlandse remake van de Golden Girls en een dramaserie in een veilinghuis met Jeroen en Martijn Krabbé zijn aangekocht. SBS 6 komt ook met twee dramaproducties: een ziekenhuisserie met de werktitel Dokter Martin (met Thom Hoffman) en Achter het Raam, waarin Susan Visser in de huid van prostitué kruipt.

Zie ook:
- RTL laat Chantal Janzen acteren in dramaserie Divorced
- ‘Susan Visser in dramaserie Achter het Raam’
- Acteerdebuut Martijn Krabbé naast vader in RTL-serie
- RTL 4 maakt remake van The Golden Girls
- SBS 6 met dramaserie in Brabant: Doc Martin

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Linda de Mol wordt cardioloog in nieuwe RTL-serie Divorce

  1. Pingback: Nieuwe zaterdagavondshow Linda de Mol | Zappen

  2. Pingback: Linda de Mol: Zelfde vibe Divorce als bij Gooische Vrouwen | Zappen

  3. Pingback: Erland Galjaard: Dramaserie Divorce wordt een hit | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>