Joop Braakhekke maakt terugkeer op tv bij RTL

Joop Braakhekke maakt zijn comeback op televisie. Vanaf eind augustus is hij te zien in Topchef tegen Sterrenchef, de gepimpte versie van Topchef op RTL 5. Joop staat elke vrijdag aan het hoofd van een driekoppige jury, samen met culinair journalist Mara Grimm en een gastjurylid.

Elke week leiden chefs Robert Kranenborg en Julius Jaspers een brigade van acht kandidaten op, zowel amateurs als professionals, om het op te nemen tegen de brigade van een Nederlandse sterrenchef. Op maandag starten de kandidaten aan de uitdaging om in korte tijd met harde hand door chefs Kranenborg en Jaspers te worden getraind naar het niveau van een sterrenbrigade. Dagelijks valt er een kandidaat af. Slechts vier van hen kunnen een plek veroveren in de Topchefbrigade om het op te nemen tegen het sterrenrestaurant op vrijdag.

De jury heeft van al deze voorbereiding niets meegekregen en maakt op vrijdag haar entree. Het drietal krijgt van zowel de Topchefbrigade als de Sterrenbrigade een vlees-, vis- en een groentegerecht geserveerd, zonder dat zij weten wie verantwoordelijk is voor welk bord. Daarna volgt het oordeel.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Joop Braakhekke maakt terugkeer op tv bij RTL

  1. goldstar1991

    Dat verklaart waarom hij de laatste tijd zoveel negatieve uitspraken deed over zijn collega’s (o.a. Herman de Blijker) ;-) Gewoon een vreemde manier van de concurrentie aangaan.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Oh Oh Europa nieuw in vooravond RTL 5 | Zappen

  3. Pingback: RTL 5 doet weer BN’ers in Topchef tegen Sterrenchef | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>