Koert Westerman vaste vervanger Genee in RTL Sport Daily

Koert Westerman wordt de vaste vervanger van Wilfred Genee in RTL Sport Daily, het nieuwe vooravondprogramma van RTL 7. Dat meldt Voetbal International (via). Het blad van Johan Derksen weet meteen wat deskundigen te noemen die frequent gaan aanschuiven in RTL Sport Daily. Iwan van Duren wordt de invaller van Johan Derksen, verder wordt gesproken met onder meer journaliste Antoinnette Scheulderman, voormalig hockeyinternational Fatima Moreira de Melo en sportcolumniste en schrijfster Diana Kuip.

Fansite Sigaarsnor meldt: “Aan de toon van het programma wordt momenteel nog gesleuteld. Zo wil Wilfred Genee het programma graag luchtig houden, waarbij ook seksschandalen zullen worden besproken. Johan Derksen wil echter niet dat het programma het ranzige karakter van een Engels tabloid krijgt.”

Het nieuws dat RTL Sport Daily vanaf september dagelijks is te zien, lijkt iets te vroeg naar buiten te zijn gekomen. Genee hield bij het uitlekken nog een slag om de arm, maar liet zich wel ontvallen dat hij en Derksen het programma zullen moeten opbouwen. Als het eenmaal loopt, hoopt RTL 7 meer te kunnen terugvallen op vaste vervangers, zodat de continuïteit van Voetbal International niet in gevaar komt. Dat René van der Gijp in de vooravond van RTL 7 langskomt, lijkt onwaarschijnlijk. Hij ziet weinig heil in RTL Sport Daily.

Zie ook:
- René van der Gijp ziet niets in RTL Sport Daily
- Wilfred Genee krijgt groen licht voor dagelijkse show RTL 7
- Vanaf januari waarschijnlijk dagelijkse sportshow op RTL 7
- Derksen en Genee maken pilot voor dagelijkse sportshow

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Koert Westerman vaste vervanger Genee in RTL Sport Daily

  1. Pingback: RTL 7 wurmt zich tussen volle vooravond met Sport Inside | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>