Carlo wacht op subsidie voor TV Kantine film

Alles om de TV Kantine-film te realiseren, staat in de steigers. Het grote wachten is nu of het Filmfonds met een subsidie over de brug komt. Dat vertelt Carlo Boszhard in De Telegraaf. “Zonder geld van het Filmfonds zie ik het niet gebeuren. Want één ding weet ik zeker: zelf ga ik dit monsterproject niet financieren.”

Hij vervolgt: “Natuurlijk ben ik vreselijk geneigd om te denken dat het niet anders kan dan dat het goed gaat komen. Want we spannen ons niet voor niets zo enorm in, dat komt omdat we er heel erg in geloven. Maar de eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat het vooralsnog koffiedik kijken is.”

Het synopsis van de film is af. “Het is letterlijk noch figuurlijk een goedkoop verhaal geworden. Talrijke bekende Nederlandse blockbusters zijn verwerkt tot één grote parodie. Denk aan Schatjes , Komt een vrouw bij de dokter , Gooische Vrouwen , Amsterdamned , Sint en Nova Zembla … Dat moet je dan ook wel tot in de puntjes verzorgen, want kaskrakers van dat formaat moet wel eer worden aangedaan. (…) Verhaaltechnisch is het eigenlijk nu nog een kwestie van het juiste sausje eroverheen gieten.”

Zie ook:
- TV Kantine-film wordt soort Scary Movie
- Plannen voor bioscoopfilm De TV Kantine

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Carlo wacht op subsidie voor TV Kantine film

 1. mark

  Ik kan me niet voorstellen dat zo een film een succes wordt. TV-kantine stond goed geprogrammeerd en het RTL-publiek slikt alles. Ik zie ze niet naar de film gaan. Daarvoor moet een film toch kwaliteit hebben, en dat ontbreekt.
  Wijs besluit van Carlo Bozhardt om niet zelf te investeren….

    /   Reply  / 
 2. bass

  Deze onzin krijgt toch geen subsidie ?? Ga het maar bij RTL halen jongen

    /   Reply  / 
  1. Jimmy

   Ik kan geen foto bekijken op de website, ben ik de enige?

     /   Reply  / 
   1. Bernie

    Het werkte hier anderhalf uur geleden nog, nu werkt het hier ook niet meer en krijg ik een 404-error :o

      /   Reply  / 
  2. j

   Hij doet het bij mij wel… Nu ook nog

     /   Reply  / 
 3. D

  Zorg eerst maar eens voor goede tekstschrijvers.

    /   Reply  / 
 4. Sjaak

  Jullie onderschatten Carlo nu echt wel een beetje

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>