Ook Angela Groothuizen wil X Factor presenteren

En daar is nog een RTL-gezicht dat zich meldt voor de presentatie van X Factor. Na Lieke van Lexmond en Gordon (die het samen wil doen met Chantal Janzen) oppert nu ook Angela Groothuizen dat ze de talentenjacht wel wil presenteren. “Dat lijkt me hartstikke leuk! Vier jonkies in de jury en ik als presentator. Volgens mij kan dat heel goed”, vertelt ze aan deze blog. Angela kwam een paar jaar terug juist via de jury van X Factor binnen bij RTL, waar ze onlangs een 3-jarig contract tekende.

Angela is in het nieuwe seizoen te zien als jurylid in Beat the Best en The Voice Kids. Beide titels zijn al opgenomen, waardoor Angela nu tijd te over heeft voor een nieuwe presentatieklus. “Maar ik heb nog geen idee wat. Ze hebben me lekker binnengehaald, maar voorlopig krijg ik het nog niet heel druk. Ze hebben nog niets voor me gevonden.”

Dat heeft overigens weinig gescheeld. Angela’s mediamaatje John de Mol wil graag programma’s met haar maken en had Kies Je Pleeggezin voor haar beoogd. Maar dat programma is na allerlei commotie ingetrokken.

Erland Galjaard verkeerd ondertussen in een luxepositie. X Factor staat met potlood in de schema’s voor begin 2013 en het format zal een flinke impuls moeten krijgen om een vijfde seizoen te rechtvaardigen. Dat kan met een nieuw presentatieduo. Wendy en Martijn hebben al door laten schemeren afstand te willen doen van die klus, en de RTL-boegbeelden stellen zich dus rijendik op. Wie zal zich nog meer melden?

Zie ook:
- Gordon wil X Factor presenteren, Joling in jury
- John de Mol ziet af van tv-show Kies Je Pleeggezin
- Wie volgen Martijn en Wendy op bij X Factor?
- ‘Oprechte’ Angela trots op samenwerking met RTL

29 Reacties // Reageer

29 thoughts on “Ook Angela Groothuizen wil X Factor presenteren

 1. Michel

  Valerio Zeno binnen halen en samen met Lieke laten presenteren. Hij kan tevens als invaller van Winston worden in ingezet bij RTL Boulevard. Daarnaast kan hij een programma als Je Zal het maar hebben/zijn doen op de woensdag of donderdagavond. Vind Angela te oud voor X Factor. Misschien kan De Uitdaging terug komen op RTL4

    /   Reply  / 
  1. lol

   Haha ben jij valerio ofzo?? Valerio is niks voor liveshows, geweldig voor reportages maar grote amusementprogrammas prime time rtl is ie veeeeeeel te nuchter

     /   Reply  / 
   1. Michel

    Waar is jou mening dan op gebaseerd? X Factor heeft een nieuw jong presentatie duo nodig en hij is de meest aangewezen persoon op dit moment om het te doen.

      /   Reply  / 
  2. Cees

   Met jou eens Michel !

     /   Reply  / 
  3. &*03

   Ben je soms fan van Valerio ofzo? Iedere keer “Valerio moet naar RTL!!!” en dat soort blabla.

   Valerio zal eerst nog heel wat vlieguren moeten maken voordat hij ook maar enigszins aan de slag kan bij RTL, daarnaast zal die dan eerst meer in de media moeten verschijnen, iets wat de RTL-sterren wél doen. En ik denk dat hij daar niet zo van is, dus dat wordt moeilijk.

     /   Reply  / 
   1. Michel

    Zie helemaal geen argumenten waarom het niet zou kunnen in jou verhaal. Nee ben geen fan maar, heb wel verstand van het media landschap van vroeger, nu en de toekomst. Talenten van de toekomst zijn o.a. Valerio Zeno, en Ewout Genemans.

      /   Reply  / 
    1. &*03

     Oké, argumenten:

     1: Er zijn al veel mensen in dienst bij RTL, de helft zie je alleen maar in gesponsorde programmaatjes in het weekend en in de zomer bij Ik Kom Bij Je Eten. Daarnaast is de “A-list” ook erg groot: Robert, Wendy, Martijn, Angela, John, Carlo, Irene, Gordon, Chantal, Linda en ga zo maar even verder. Het is nu erg vol bij RTL, dus gaat Valerio totaal niet opvallen.

     2: Daarnaast denk ik dat het beter zal zijn als Valerio, mits hij naar RTL zou gaan, eerst een paar jaar op 5 gaat zitten. Dáár is nu een grote leegloop aan de gang, en ze hebben daar toch wel presentatoren nodig. Dan zal Valerio ook minder gauw op zijn bek gaan; bij 4 valt dat meteen op, maar bij 5 kan die toch wat meer “oefenen”. Ik zeg hiermee niet dat hij niet goed is, maar dat hij toch nog eerst veel vlieguren moet maken voordat hij een grote show als X-factor écht zou kunnen dragen.

       /   Reply  / 
     1. Michel

      Op RTL5 zou hij inderdaad ook prima passen maar, een show als X Factor of RTL Boulevard zie ik hem nu ook al wel doen. Bij Lieke gaat het ook goed en die presenteerd minder lang dan hij. Als Je jonge mensen goede begeleid worden dan komt het wel goed. Soms moet je mensen in het diepen gooien dat gebeurt in andere bedrijven ook. En wat je zegt over de vele presentatoren bij RTL4 daar heb je gelijk in maar, misschien moeten er eens een paar uit want, het zijn al jaren de zelfde koppen. Het word wel weer eens tijd voor een nieuw gezicht.

        /  
 2. BRK

  Het is nog even afwachten hoe de combi Gordon/Chantal uitpakt in Beat the Best, maar van wat ik begreep is dat een gouden combinatie. Het lijkt mij dan helemaal geen slecht idee om hen X Factor te laten presenteren, zoals Gordon zelf al opperde. Ik zie het alleen niet zo zitten om dan Gerard Joling in de jury te doen.

  Carlo Boszhard in de jury op de plaats van Gordon lijkt mij een veel geslaagder plan. Carlo is fan van het genre talentenjachten en kan prima jureren, dat is wel gebleken bij Sunday Night Fever (waar hij het enige kritische jurylid was met kennis van zaken) en het Nationaal Songfestival. Hij wist goed onder woorden te brengen wat mensen thuis dachten en dat is toch wel een vereiste voor een jurylid. Ook het coachen en ondersteunen van talenten kan hij wel, zoals ook al te zien was in Sunday Night Fever. Ik denk dat Gerard Joling te ‘aardig’ is voor een rol als jurylid.

    /   Reply  / 
  1. mike

   NEEEEEE geen Carlo ajb! Je weet nooit welk typetje je die avond weer te zien krijgt. Die man kan zichzelf niet meer zijn op TV. Heel sneu voor hem.

     /   Reply  / 
 3. Dennis

  @ BRK: zeker geen Carlo Boszhard in de jury; die trekt alle aandacht weer naar zich toe en voor je het weet zitten we dan te kijken naar de Carlo Boszhard show…

    /   Reply  / 
  1. BRK

   Heb jij Sunday Night Fever en/of het Nationaal Songfestival gezien? Ik vond daar dat het verre van een ‘Carlo Boszhard show’ was. Hij trok daar juist niet alle aandacht naar zich toe, maar hield zich keurig aan het format en de rol die hij daarin had.

     /   Reply  / 
   1. Martijn

    Ik vrees eerder een Gordon show…..
    Geeft al aan dat hij bij Beat the Best het niet kon laten om af en toe zijn mening te geven.
    Was dan lekker jurylid gebleven i.p.v. presentator!

      /   Reply  / 
 4. vinn

  rtl moet talentenjachten meer afwisselen

  Idols – Presentatie: Angela en John Williams Jury: Gordon, John, Eric, Jerney
  Xfactor – Presentatie: Lieke en Gordon jury: Angela, Stacey, Eric en ?
  Popstars the rivals – Presentatie: Nicolette en Jan Kooijman Jury: Patty Brard, Bastian Ragas en ???
  The Voice – is goed zo, volgens seizoen vanvelzene ruit Dinand Woesthoff erin
  HGT – is goed zo

    /   Reply  / 
  1. Cees

   Sinds wanneer is Popstars the rivals van RTL dan ?

     /   Reply  / 
   1. j

    Dat is ooit 1x uitgezonden. En dat was op RTL 4.
    De gewone popstars kwam toen bij SBS 6 terecht.

      /   Reply  / 
    1. Cees

     Inderdaad, ik las het net op wiki.
     Heb ik nooit geweten, dus ook niet gezien :)

       /   Reply  / 
    2. Michel

     Popstars is de Nederlandse versie van So Wanna bee a Popstar

       /   Reply  / 
   2. Michel

    Popstars de rivals kwam op Yorin

      /   Reply  / 
  2. RTL4

   Please, doe even wat research voordat jullie zulke onzin roepen. Popstars the Rivals kwam op RTL4 met Beau van Erven Dorens, dat was geen succes. Later kwam So You Wannabe a Popstars op SBS6 met Nance en Geer. Later kwam Popstars, ook op SBS6, met Nance en Geer

     /   Reply  / 
   1. RTL4

    So you wannabe a Popstar*

      /   Reply  / 
   2. Michel

    Popstars en So You Wannabe Popstar zijn een het zelfde programma. Alleen met een.andere naam. The Rivals kwam toch echt niet op RTL4 maar, op Veronica/Yorin. Weet niet waar je het vandaan hebt dat het op 4 kwam maar, daar staat het dan verkeerd.

      /   Reply  / 
    1. Cees

     Staat op Wikipedia :)

       /   Reply  / 
    2. Sander

     Ik heb het programma destijds gezien op TV. Het was op RTL4.

       /   Reply  / 
 5. bibi

  Een ander koppel dan Wendy en Martijn zou wel een verademing zijn. Gordon en Chantal zou best kunnen denk ik…

    /   Reply  / 
 6. Martijn

  Ik voel een nieuw programma aankomen: Opzoek naar de nieuwe Wendy en Martijn!

    /   Reply  / 
 7. Zayn

  Gordon en Chantal niet. Dan krijg je dat Martijn/Wendy effect. Dat ze bij elke talentenjacht langskomen. Daarnaast vind ik (schijnbaar als enige?) Chantal echt verschrikkelijk als presentatrice.

  Ik hoop dat Stacey alsnog terugkeert naar de jury maar voor de rest volledig nieuw. Vooral die Eric van Tijn was ik beu. Ik denk dat ze voor X Factor echt op de jeugd moeten gaan richten om het onderscheidend te maken. Dat kan dus in jury of presentatie.

    /   Reply  / 
 8. Kayl

  Juryleden in Xfactor moeten niet plots Xfactor gaan presenteren. Dat lijkt zó dom!

    /   Reply  / 
 9. Pingback: Erland Galjaard wil Wendy en Martijn op X Factor 2013 | Zappen

 10. Pingback: Angela Groothuizen gunt RTL-kijkers Een Nieuw Begin | Zappen

 11. alex tempelmansplat

  beste Angela Groothuizen ik heb een lief vrauwtje lern kennenen haar pasie is fotor maken en wil haar graag helpen maar ze heeft een groot verleden acher zig wat niet zo mooi is ze is als kind erg mishandelt op sex gebiet ze is als kind van 6 jaar behandelt dat wil je niet weten het is nu zo als je het woord sez gebreut stots ze inelkaar ze zakt weg komt niet meer uit als je te dicht bij haar komt loop ze terug ,achertuit ik wil haar graag helpen maar haar veleden hout haar een beettje tegen ik ben bezig om haar pasie op te zetten een bedrijfje fotor grafie ik heb veel vertauwen in haar maar haar verleden geeft een rem angela wil je mij helpen om dit voor elkaar te krijgen door haar mihandeling wat ze allemaal met haar uit gehaalt hebben van top tot teen kapot gemaakt van alle rare dingen in haar gestop van alle kanten gebreutk ik wil je graag als goed uit legen angela aub neem contak met mij op deze liefe vrauw verdit het om verder te gaan en ik zal er als aan doen maar ben ook een mens en twee weten er meer als alleen angela als ik je als vertel zul je o0ok de tranen in je ogen krijgen je bent ook vrauw angela als je als vrauw zo behandel bent kan ik mij voor stelen hoe je je voelt angela wil je mij helpen aub bel mij op 0652264921 ik hoop dat ik snel wat hoor vgr A.TempelmansPlat .

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>