Doek valt voor Echt Waar? van Jack Spijkerman

Het doek valt voor Echt Waar?, de spelshow van Jack Spijkerman met Tijl Beckand en Ruben van den Meer. RTL-zenderbaas Erland Galjaard heeft het programma in het komende seizoen niet geprogrammeerd. Dit betekent niet het einde voor Jack bij RTL, verzekert Erland aan deze blog. “Wat Vindt Nederland komt terug in januari. Jack heeft verder twee formats ontwikkeld, daar zijn we naar aan het kijken. Maar Jack blijft bij RTL.”

Albert Verlinde vertelde gisteren bij Q Music en in RTL Boulevard dat er van Echt Waar? nog drie afleveringen op de plank liggen. Ook zou Jack in het ongewisse zijn over welke rol hij nog bij RTL kan betekenen. Daar lijken dus wat lijntjes langs elkaar te lopen.

Zie ook:
- Jack Spijkerman verwacht vuurwerk van Katja Schuurman
- Jack Spijkerman begint aan Echt Waar?!

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Doek valt voor Echt Waar? van Jack Spijkerman

 1. jean

  Jammer…… ik vond Echt Waar? vele malen leuker dan Wat vindt Nederland?

    /   Reply  / 
 2. Martijn

  Wat wordt er dan wel geprogrammeerd na de serie van Dit was het nieuws? Nieuwe show of gaan ze schuiven met programma’s? Mannen van een zekere leeftijd zou daar volgens mij ook perfect passen.

    /   Reply  / 
 3. Alex

  Allebei ZEER slechte programma’s.

  Ik snap ook niet waarom se Spijkerman nog inzetten. Welgeteld 1 (zeer) succesvol programma gemaakt, maar dat draaide voornamelijk op het sterke cabaret en de formule. De man zelf is helemaal niet grappig en een bijzonder middelmatig presentator.

  Volgens mij staat hij nog bij Talpa/RTL op de payroll en wordt er daarom gezocht naar een passende formule om geen geld weg te gooien, maar ik zou me niet voor kunnen stellen dat zijn contract wordt verlengd.

    /   Reply  / 
 4. bibi

  Ik het ook een flauwe bedoeling

    /   Reply  / 
 5. Jack S

  Ik vind me zelf ook ni grappig maar het betaald lekuh

    /   Reply  / 
 6. Pingback: Decor Wat Vindt Nederland te vroeg bij grof vuil gezet | Zappen

 7. Pingback: RTL tekent Tijl Beckand; eigen zaterdagavondshow | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>