Spin-off uit All You Need Is Love: Love Is in the Air

Het populairste onderdeel uit de laatste reeks All You Need Is Love? De Australië-reis van Robert ten Brink en een zestal reisgezelschappen. Ze vlogen gezamenlijk naar de andere kant van de wereld, stapten daar in een luxe tourbus en lieten zich in etappes afzetten bij familie aldaar. Het onderdeel, uitgesmeerd over meerdere weken, was elke aflevering de instant tranentrekker van All You Need Is Love. RTL is dat niet ontgaan en heeft het aangrijpende onderdeel verwerkt tot de spin-off Love Is in the Air, day vanavond zijn première beleefd op RTL 4.

“Van Canada tot Zuid-Afrika, als het om echte liefde gaat is Robert geen zee te hoog”, meldt RTL. “Voor vertrek verrast Robert in Nederland het selecte gezelschap dat met hem op reis mag om aan de andere kant van de wereld herenigd te worden met dierbaren die zij al tijden moeten missen.”

In de eerste aflevering worden de familiebanden aangehaald. Barbara en haar broer Benjamin wonen in Nederland, terwijl hun broer Alexander met vrouw en kinderen in Canada woont. Toen zijn moeder 60 werd, heeft Alexander zijn moeder over laten komen naar Canada. Helaas was dit de laatste keer dat hij haar zag, want niet lang daarna overleed zij. De begrafenis was de laatste keer dat Alexander en zijn vrouw Nederland bezochten. Terwijl zijn zus Barbara en broer Benjamin in Nederland hun verdriet hier verwerkten, moest Alexander dit mijlenver alleen doen. De momenten dat zij elkaar zien, zijn vanwege de enorme afstand zeldzaam. Barbara en Benjamin zouden dolgraag samen met hun broer mooie herinneringen ophalen en elkaar eindelijk weer eens in de armen sluiten. Robert laat hun vurige wens in vervulling gaan.

Overigens komt er begin 2013 een nieuw seizoen van All You Need Is Love.

Love Is in the Air, 20.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Erland Galjaard: Concurreren door risico’s te nemen
- Robert ten Brink krijgt nieuw programma als Dr. Love
- SBS 6 aan de haal met RTL’s Wie Trouwt Mijn Zoon?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Spin-off uit All You Need Is Love: Love Is in the Air

 1. Thomas

  OMG idd, SBS6 komt met Alles is Liefde!
  Een All you Need kloon.
  Leren ze het nou echt niet bij SBS6
  Ik hoor het die mevr. Schlieck nog zeggen: geen kopieen!

    /   Reply  / 
 2. edward

  sbs doet alles na het heeft zelf zo veel rtl programma’s nu belachelijk gewoon . maar naar robert ten brink ga ik zekers kijken

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>