Contract Jan Kooijman: Nu eindelijk van de RTL-familie

Jan Kooijman heeft vandaag een 1-jarig presentatiecontract getekend bij RTL 5. Hij is momenteel al te zien in So You Think You Can Dance, volgend jaar komt daar vermoedelijk de RTL 4-zaterdagavondshow Holland’s Gotta Dance bij. “Het is een schitterende dag, het voelt alsof ik mijn 18de verjaardag vier en volwassen ben geworden met een echt contract”, reageert de ex-soapie in RTL Boulevard. “Ik heb al heel veel gedaan bij RTL in de afgelopen drie jaar, maar nu behoor ik echt tot de familie.”

In een persbericht valt nog te lezen: “Ik hoop op nieuwe, avontuurlijke en inhoudelijke programma’s. Daarnaast blijft dans altijd in mijn hart zitten. Het coachen en beoordelen van jong danstalent gaat nooit vervelen. Al met al: Ik heb er zin in!”

Paul Cormont, zenderbaas van RTL 5 zegt: “Jan Kooijman past perfect bij waar RTL 5 voor staat. Hij is jong, ambitieus en talentvol. Ik verheug me enorm op onze samenwerking.”

Met de komst van Jan Kooijman wordt de leegloop bij RTL 5 enigszins opgevuld. Eddy Zoëy, Bridget Maasland en Rick Brandsteder verhuisden naar SBS 6, terwijl Nikkie Plessen van de RTL-bodem lijkt verdwenen. De zender heeft nog wel Britt & Ymke onder contract terwijl Lieke van Lexmond zo nu en dan wordt geleend van RTL 4.

Zie ook:
- Weer nieuwe dansshow RTL? Holland Gotta Dance
- Jan Kooijman: So You Think-fans krijgen dansspektakel
- Meerdijk rouwt; Jan Kooijman verlaat GTST

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Contract Jan Kooijman: Nu eindelijk van de RTL-familie

 1. RTD

  talentloos!!

    /   Reply  / 
 2. Levi

  Dat Hollands Gotta Dance gaat volgens mij niet komen. Dat is aangekondigd in het voorjaar, maar nooit is er echt over gesproken. Het zal vast wel in de maak geweest zijn, al zullen de makers zelf ook wel beseffen dat je het niet bepaald onderscheidend kunt maken naar SYTYCD en The ultimate dance battle toe..

    /   Reply  / 
 3. Pingback: RTL 5 werkt aan nieuw soort Temptation Island | Zappen

 4. Hans

  Van Jan krijg ik altijd een harde plasser

    /   Reply  / 
 5. Pingback: Jan Kooijman maakt presenteerdebuut in RTL Relatietest | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>