RTL ontwikkelt praatprogramma met maagden

RTL stort zich op de mensen die nog nooit de liefde hebben bedreven. Uit een kandidatenoproep blijkt dat de zendergroep een praatprogramma ontwikkelt met maagden. “Voor een nieuw televisieprogramma zoeken wij mannen en vrouwen die allemaal één ding gemeen hebben: ze zijn nog maagd. Ben jij nog maagd, maar vind je dat je inmiddels wel toe bent aan de eerste keer? En wil en durf je hier over te praten? Of ken je iemand die nog maagd is en die die hier wel over zou willen vertellen?”

Wat de meerwaarde voor de maagden precies is, wordt niet duidelijk uit de oproep. Lijkt mij een dingetje voor RTL 5 of RTL 8. Wordt vervolgd!

1 Reacties // Reageer

One thought on “RTL ontwikkelt praatprogramma met maagden

  1. Chris

    Zou wel een stunt zijn die primetime op RTL 8 te zetten. Eerste aflevering natuurlijk boven het miljoen als je het groots aankondigt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>