SBS 6 haalt Patricia Paay weer terug

Patricia Paay keert terug op haar oude nest. Vanaf januari is te zien op SBS 6 als jurylid in Sterren Dansen op het IJs. Dat terwijl ze in 2010 nog de zender de rug toekeerde omdat ze het beter dacht te krijgen bij RTL. Daar lijken de klusjes opgedroogd, getuige deze comeback.

Goed en wel beschouwd is Patricia in 2010 natuurlijk vooral weggekocht bij SBS 6, niet zozeer aangekocht door RTL. Paay heeft zich meer dan eens in (tv-)interviews laten ontvallen dat ze zichzelf op de reservebank vond zitten. Plannen voor talkshows en hulpprogramma’s kregen maar geen groen licht, Patries mocht alleen Holland’s Got Talent en toevalstreffer Diva’s Draaien Door doen.

Nu neemt ze dus zitting in de jury van Sterren Dansen op het IJs, waar ook Marc Forno en Jody Bernal in plaatsnemen. In De Telegraaf worden verder nieuwe namen bekendgemaakt van Mimoun Oaïssa, Andy van der Meijde en Jarno Hams. José Hoebee lijkt reservekandidaat. Gerard zegt over haar kansen in de line-up: “Zij wil wat bijverdienen en weer even in de schijnwerpers staan. Ik gun het haar, maar we moeten even afwachten hoe het gaat lopen met het aantal kandidaten.”

Zie ook:
- Patricia Paay geen vervanger meer in RTL Boulevard
- Thuiszitter Patricia Paay mag vaker naar RTL Boulevard
- Patricia Paay wacht op ‘go’ van Erland Galjaard eigen show

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “SBS 6 haalt Patricia Paay weer terug

 1. Peter

  Volgens mij zit ze helemaal niet vast bij RTL dus kan ze ook gewoon aanschuiven bij HGT.

    /   Reply  / 
 2. WJ

  Ze had van 2010-2012 een contract met RTL; dat is niet verlengd, dus nu is ze vrij om te doen wat ze wil bij SBS. Hoe ‘deskundig’ ze is voor een jury als deze snap ik niet echt, trouwens…

    /   Reply  / 
 3. arjan

  voorspelling op 1 januari en 5 janauri

  dinsdag 1 janauri

  rtl4

  20:30 postcodeloterij 900,000 kijkers

  sbs6

  20:30 ijsshow 1,7 miljoen

  —-

  voorspelling op 5 janauri

  rtl4

  20:00 tv kantine 1 miljoen
  —- robert te brink 1,4 miljoen

  sbs6

  19:00 ijsshow 1,3 miljoen
  21:00 vakantieshow 1 miljoen

    /   Reply  / 
 4. !#Michael#!

  Ik ben echt benieuwd hoe dit uit gaat pakken. Het gaat of ongelovelijk floppen? Of het word weer een gigantisch succes! Dan gaat RTL4 en Ned1 dat voelen, zeker tussen zeven en negen.

    /   Reply  / 
 5. samantha

  nou met patricia er bij word je er niet vrolijk op he

    /   Reply  / 
 6. vinn

  Wat heb zij met schaatsen te maken?

    /   Reply  / 
 7. Bart

  Sterren dansen op het ijs programeren om 19.00 uur om er een echte familieshow van te maken. En dan met zo’n slecht lijst met deelnemers komen. Dit gaat nergens over! Bonny St. Claire, Jose Hoebee en Monique Sluyter ha,ha,ha!

    /   Reply  / 
 8. Bjorn

  Patries ook in nieuwe poptalent bij sbs6 in de jury

    /   Reply  / 
 9. Nick

  Hoop op een vervangend jurylid bij HGT. Kots haar al jaren uit

    /   Reply  / 
 10. Peter

  Die Patricia Paay is een aanfluiting voor de jury. Ze zit zich openbaar lekker te maken op de mannelijke schaatsers. En toespelingen te doen. Volgens mij zit ze nat achter haar desk. Weg ermee. Er zijn betere jury leden die wel verstand hebben van schaatsen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>