RTL’s Laura Ponticorvo in SBS’ Sterren Dansen op het IJs

Laura Ponticorvo gaat mee doen aan Sterren Dansen op het IJs. Het meisje geniet bekendheid door RTL-show Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde en in een eerder stadium ook X Factor. Ook playmate Zimra Geurts en actrice Gaby Blaaser doen mee, meldt het AD. De rest van het kandidatenveld bestaat uit José Hoebee, Bonnie St. Claire, Mimoun Oaïssa, Monique Sluyter, Paul Turner, Christophe Haddad, Andy van der Meijde, Jarno Hams en Antje Monteiro.

Patricia Paay is het opvallende jurylid van de nieuwe reeks, die op 1 januari begint.

“Pas dinsdagavond is het rondgekomen. Ik heb een bepaalde prijs, die is niet goedkoop, maar voor minder doe ik het niet”, vertelt ze aan het AD. “Aan de andere kant, ik ben al 46 jaar op televisie. Het blijft leuk als ze je vragen.”

Paay is deskundige vanwege een schaatsverleden. “ik kon vroeger heel goed schaatsen, kon ook echt kunstjes doen. Nu ben ik te oud. Als ze me nu hadden gevraagd om de ijzers onder te binden, had ik nee gezegd. Een paar weken geleden stond ik nog op het ijs met mijn vriend Nicky, die kan ijshockeyen. Viel ik me toch een partijtje hard op mijn knieën! Je maakt echt een doodsmak.”

Het Holland’s Got Talent-jurylid vreest voor Bonnie. “Ze is door al dat alcoholgebruik zo’n broos vrouwtje geworden. Als die een klapper maakt, vrees ik het ergste.” Bonnie zelf: “Ik schijn met mijn gewicht van 50 kilo en een lengte van 1,60 meter ideaal gooimateriaal te zijn. Ik hoop me van de anderen te kunnen onderscheiden met wat stuntjes in de lucht.”

Zie ook:
- SBS 6 haalt Patricia Paay weer terug
- Bonnie St. Claire gaat proefschaatsen voor SBS 6
- Sterren Dansen op het IJs ‘jonger en sexyer’ terug
- José Hoebee in Sterren Dansen op het IJs, Bonnie niet
- Nance voelt zich gepasseerd bij Sterren Dansen op het IJs
- Sterren Dansen op het IJs terug op vroege zaterdagavond
- Tess Milne ‘de nieuwe Nance’ naast Gerard Joling

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “RTL’s Laura Ponticorvo in SBS’ Sterren Dansen op het IJs

  1. Sanders

   Wat een zeikprogramma is dat zeg.

     /   Reply  / 
 1. Sanders

  Dat wijf is niet zo’n beetje camerageil. Die doet echt van alles om op tv te komen.

    /   Reply  / 
 2. Willeke

  Het is dat christophe haddad meedoet, anders had ik niet gekeken..

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>