RTL geeft groen licht aan derde seizoen Moordvrouw

De misdaadserie Moordvrouw keert ook volgend jaar terug bij RTL 4. Dat bevestigt programmadirecteur Erland Galjaard aan deze blog. Het groene licht komt een stuk vroeger dan de vorige keer, toen lange tijd werd gewacht of de Friese sponsor nou wèl of niet mee zou doen. Een gevolg van de snelle beslissing is dat waarschijnlijk alle hoofdrolspelers in seizoen 3 van de partij zijn.

“De makers hebben nu wat ruimer de tijd en dat is belangrijk”, stelt Galjaard. Want voor de opnames van dit tweede seizoen was hoofdrolspeler Thijs Römer maar deels beschikbaar. “Hij was weg voor de toneelvoorstelling Cloaca. Dat was wel een ding. Zijn karakter Evert moest uit de serie worden geschreven en vervolgens weer terug. Dat is toch altijd lastig.”

Net als bij Divorce scoort Moordvrouw goed in de doelgroep van RTL 4. “Drama is een belangrijke pijler voor ons. We geven Moordvrouw weer een plek in het schema komend seizoen.”

Het tweede seizoen van Moordvrouw wordt momenteel uitgezonden. De reeks scoort iets minder goed dan een jaar geleden.

Zie ook:
- Moordvrouw op scherp door hoog oplopende conflicten
- RTL bevestigt tweede seizoen hitserie Divorce
- Chantal Janzen mogelijk niet in tweede seizoen Divorce

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>