RTL 5 geeft makeover aan Holland’s Next Topmodel

Dit najaar komt er definitief een nieuw seizoen van Holland’s Next Topmodel. Anouk Smulders is inderdaad de nieuwe presentatrice, zoals het gerucht al ging. Daphne Deckers kan deze klus niet aannemen omdat de opnames plaatsvinden in de zomer, als ze veelvuldig invalt voor Winston Gerschtanowitz bij RTL Boulevard. Daphne zou zelf Anouk naar voren hebben geschoven als opvolger. En het programma krijgt meer dan een nieuwe presentatrice alleen!

RTL Boulevard meldt dat de kandidaten van de modellenwedstrijd meteen het leven van een beginnend model krijgen aangemeten. “Voor hen is de modellenwereld meestal niet vol glitter & glamour, maar betekent het vooral keihard werken met soms kleine successen oogsten en nog veel vaker teleurstellingen te boven komen.”

Er zijn nu zeven Nederlandse seizoenen gemaakt. De laatste serie trok aanzienlijk minder kijkers dan de voorgaande edities. RTL 5 besloot dit tv-seizoen even over te slaan, de zender wilde iets anders proberen op maandagavond. Maar in het nieuwe tv-seizoen keert Holland’s Next Topmodel dus weer terug op tv.

Zie ook:
- Anouk Smulders in beeld voor Holland’s Next Topmodel
- Doek valt voor Holland’s Next Topmodel
- Daphne Deckers: HNTM wegens succes gesloten

1 Reacties // Reageer

One thought on “RTL 5 geeft makeover aan Holland’s Next Topmodel

  1. vinn

    Zal voor Daphne wel echt balen zijn! Ze vond het heel jammer dat het toen “stopte”. Maar vind het een raar excuus. Ze kan heus wel 2 of 3 avonden rtlblv doen of een periode niet. Jan Kooijman, Lieke van Lexmond, Froukje de Both, Jojanneke zouden de andere dagen kunnen doen of de gehele periode kunnen doen. Hoorde gister by rtl blv dat Fred van leer (gelukkig) weer in de jury zit. Ze zouden Rosalie van Breemen, Olcay Gulsen en een fotograaf er naast moeten zetten. Thijs Willekes lekker als (beaty)coach en Marianna Verkerk als catwalk expert en zou wel grappig zijn om Kim Feenstra en Sylvia Geersen er ook by te betrekken. Verder graag Doutze Kroes, Heidi Klum, Janice Dickenson, Tarah Banks in een aflevering?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>