John Williams voelt zich nu lekker bij hulpprogramma’s

John Williams is vorige week begonnen aan Een Zaak van Bloemen, wederom een programma waarin hij een luisterend oor biedt of zelfs een schouder om op te huilen. Het is het genre televisie waar hij groot mee is geworden bij RTL, we kennen hem immers ook als mediator bij Bonje met de Buren of Help, Mijn Man Is Klusser. Lange tijd wilde John meer dan dat, maar nu lijkt hij te berusten in deze specialisatie.

Nog maar een jaartje geleden vertelde John graag zijn ‘horizon te willen verbreden’. “Laten zien dat ik meer in mijn mars heb. Dat heb ik ook bij RTL aangegeven. Misschien iets in de showbizz, een talkshow of zoiets, of wat met sport? Ik ben in elk geval aan het nadenken over nieuwe programmaformats. Ik wil me ook creatief ontwikkelen.”

Vandaag vertelt de presentator in Spits: “Die hulpprogramma’s liggen me nog steeds goed. Dat heeft me wel verrast, maar het is nou eenmaal zo gelopen en nu echt mijn ding geworden. Ik voel me lekker in dat vijvertje.”

Toch vertelt hij ook: “Met de programma’s die ik nu maak kan ik nog jaren door, maar ik ben wel toe aan iets luchtigs erbij. Dat betekent niet dat ik wil stoppen met wat ik nu doe. Dat zijn soms best heftige dingen, en ik merk dat ik steeds meer durf te vragen. Ik heb niet meer dat ik dingen niet vraag omdat het te zwaar is of omdat het te heftig is. Ik vind het prettig dat ik mezelf daarin durf te verliezen. In de positieve zin van het woord dan. Ik moet nog veel leren en ben er ook nog lang niet, maar dat leren vind ik juist leuk.”

Overigens komt John Williams in het nieuwe seizoen terug met de RTL-titel Een Dubbeltje op z’n Kant.

Zie ook:
John Williams wil meer dan hulp bieden: Talkshow
John Williams stond niet te popelen voor Zaak van Bloemen
Galjaard: Verwacht van RTL geen grote transferzomer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>