RTL 5 volgt Jokertje op universiteit Cambridge

Of er nog een toekomst is voor Barbie als reality-ster bij RTL 5, lijkt even af te hangen van alle onderzoeken naar vermeende misdrijven rondom Barbie en haar man Michael. Maar RTL 5 lijkt al een nieuwe reality-ster te hebben gevonden in de vorm van Jokertje. De serie Jokertjes Jawoord doet het heel behoorlijk op RTL 5 en nu komt er volgens Jokertje ook een reeks waarin de camera’s hem volgen op de universiteit van Cambridge.

Nadat alle gekte rondom Oh Oh Cherso was weggeëbd, heeft Jokertje zich gestort op zijn studie facility management. Bij TV West vertelt hij: “In mijn mbo-tijd deed ik Oh Oh Cherso, tijdens de hbo zat ik in Las Vegas en dan sluit ik de universiteit af met een nieuwe serie.”

Zie ook:
RTL 5 noodgedwongen pionier door veranderend kijkgedrag


Oh Oh Cherso herleeft op RTL 5: Jokertjes Jawoord

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “RTL 5 volgt Jokertje op universiteit Cambridge

 1. HIJ

  Wat? Hij is in Jokertjes Jawoord echt het saaist. Een serie alleen rondom Jokertje wordt echt niet leuk.

    /   Reply  / 
 2. pat

  joey en tony moeten een eigen serie krijgen , die maken de serie het leukst

    /   Reply  / 
  1. Manuela

   Helemaal mee eens!

     /   Reply  / 
 3. Willeke

  Ik ben het er ook mee eens!

    /   Reply  / 
 4. J

  BARBIE NAAR DE ZON VOOR RTL5 (BRON. AD)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>