Nieuwe reality-serie: RTL 5 op vakantie met Barbie

Barbie krijgt definitief haar vierde eigen realityserie. Na Barbie’s Bruiloft, Barbie’s Baby en Huisje Boompje Barbie pakt Samantha de Jong dit keer haar koffers voor een strandvakantie met haar gezin. Komt de zorg voor de kleine Angelina in gevaar nu verleidingen à la Oh Oh Cherso op de loer liggen?

Het is de bedoeling om de nog titelloze serie in het najaar op de buis te brengen. Het AD meldt dat Spanje het toneel zou zijn van de reeks, RTL wil dat niet bevestigen.

Rondom Barbie en haar man Michael is een hoop te doen, ze worden constant in verband gebracht met criminele activiteiten of andere misdrijven. RTL 5 sluit voor dit alles zeker niet de ogen, maar wacht eerst af of er een veroordeling komt. “Wij gaan ervan uit dat Barbie inziet dat zij een publiek figuur is, wat inhoudt dat je onder de loep ligt.”

Gisteren werd bekend dat ook Jokertje een nieuwe reality-serie krijgt, eentje waarin hij wordt gevolgd op de universiteit van Cambridge. RTL zegt in de krant dat het hier om ‘slechts ideeën’ gaat.

Zie ook:
- Barbie en Michael vrezen einde samenwerking RTL
- RTL 5 volgt Jokertje op universiteit Cambridge
- RTL 5 noodgedwongen pionier door veranderend kijkgedrag



2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe reality-serie: RTL 5 op vakantie met Barbie

  1. Chris

    Barbie in de bak was veel beter geweest

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>