RTL 5-ster Barbie verliest naam Barbie

De nieuwe serie rondom Barbie zal niet de naam Barbie in de titel dragen. Poppenmaker Mattel baalt er van dat mensen tegenwoordig aan de reality-ster denken bij het horen van de naam Barbie, en niet aan de poppen. Eerder was er al gedoe om het gebruik van de merknaam in een horecagelegenheid, maar nu liggen dus ook de programmatitels onder vuur.

Albert Verlinde weet in RTL Boulevard te melden dat de vierde soap rondom Samantha de Jong niet langer Barbie in de naam zal dragen. Gisteren werd bekend dat Samantha met haar man Michael en dochtertje Angelina op vakantie mogen voor een nieuwe RTL 5-serie. Deze zal in het najaar te zien zijn.

Zie ook:
- Nieuwe reality-serie: RTL 5 op vakantie met Barbie
- Barbie en Michael vrezen einde samenwerking RTL
- RTL 5 volgt Jokertje op universiteit Cambridge
- RTL 5 noodgedwongen pionier door veranderend kijkgedrag2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “RTL 5-ster Barbie verliest naam Barbie

  1. vinn

    Slaat nergenst op, als je Barbie googled krijg je zelfs boven aan dingen over Samantha, mensen denken nu eenmaal bij het wordt Barbie aan de haagse dame

      /   Reply  / 
  2. isa

    Kunnen ze dat hele mens niet verbieden? Walgelijke vertoning.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>