Linda de Mol begint aan derde talkshow: Linda’s Zomerweek

Een talkshow beginnen op de Nederlandse televisie? Het betekent dat je onder een vergrootglas ligt, vrijwel iedereen bekijkt je show heel kritisch. En als je in de week voorafgaand aan de eerste uitzending dan ook nog van de zenderbaas hoort dat ‘dit een klapper moet worden’, is de druk helemaal groot. Linda de Mol heeft maar vijf afleveringen om zich te bewijzen met Linda’s Zomerweek. De opnames zijn al achter de rug, er kan zonodig dus niets meer bijgestuurd worden.

‘Alles wat zij aanraakt verandert in goud’, is een veel gehoorde kreet bij Linda de Mol. En zo lijkt het ook de afgelopen jaren. Of het nu gaat om spelshows, dramaseries of een tijdschrift: overal realiseert ze monsterscores. Toch blijft elk nieuw project spannend. Linda: “Ik ben altijd wel zenuwachtig bij een nieuw programma, maar dan voor de reacties. Nu was ik voor het eerst sinds lange tijd zenuwachtig om het te doen.”

Helemaal nieuw is het genre talkshow overigens niet voor Linda. In het meer recente verleden maakte ze Linda & Beau op Zondag bij Talpa, maar in de jaren ’80 had ze al haar eigen personality-show Linda bij de Tros, dat vier seizoenen liep.

Over de formule van Linda’s Zomerweek meldt RTL: “De onderwerpen die Linda met haar gasten bespreekt gaan over allerlei zaken en worden ondersteund met beeldmateriaal en foto’s. Zij snijdt onderwerpen aan die om wat voor reden dan ook het leven van de gasten hebben gevormd of een belangrijk moment uit hun leven markeert. Samen met de geïnterviewden haalt zij herinneringen op aan vroegere zomervakanties en luisteren ze naar favoriete zomerhits. Maar ook gaan ze terug naar de mooiste, meest spraakmakende en belangrijkste momenten uit het leven van haar gast tot nu toe. Ook de moeilijke momenten uit het leven of gebeurtenissen waar ze door zijn geraakt, gaat Linda niet uit de weg.”

In de eerste aflevering vanavond zijn Jeanine Hennis-Plasschaert en Jandino Asporaat te gast.

Linda’s Zomerweek, 21.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Linda de Mol hoopt luchtige Zomergasten te maken
- Anouk en Paul de Leeuw in Linda’s Zomerweek
- Linda de Mol mag talkshow maken bij RTL4
Linda de Mol wil in de luwte beginnen met talkshow

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>