RTL 4 biedt podium aan grappige kinderen in Comedy Kids

RTL 4 heeft de afgelopen twee jaar zijn comedy-tak flink verstevigd – en dat gaat in het nieuwe tv-seizoen gewoon door. Dit najaar komt de familiezender met Comedy Kids, waar een podium wordt gegeven aan grappige kinderen. De winnaar krijgt uiteindelijk de titel ‘grappigste kind van Nederland’. Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer begeleiden de kids, Angela Groothuizen presenteert.

Comedy Kids vormt straks het begin van de zaterdagavond om 19.00 uur en zal vier afleveringen beslaan. Het gaat om drie voorrondes en één live finale. Kinderen tussen de 10 en 14 jaar zijn welkom in de nieuwe show.

Boszhard vertelt in het AD: “Ik had vroeger ook wel enige begeleiding gewild. Als kind stond ik tussen de schuifdeuren tv-grootheden als Mies Bouwman na te doen. Uiteindelijk ben ik er op eigen kracht gekomen, maar het was natuurlijk fantastisch geweest als ik destijds wat handige tips van een expert had gekregen.”

Carlo zal zich richten op jonge imitatoren, terwijl Ruben cabaretiers begeleidt en Martine de jonge conferenciers helpt. Carlo: “We zoeken kinderen die niet bang zijn om voor publiek een übergrappige anekdote te vertellen of een gek liedje te zingen. Doldwaze moppentappers, maar ook veelbelovende imitatietalentjes, zoals de geestige jongen die vorig jaar op indrukwekkende wijze Britt Dekker nadeed bij De Wereld Draait Door, zijn welkom.”

Comedy Kids moet vooral een laagdrempelig en vermakelijk programma worden. “Afzeiktelevisie wordt het in geen geval. Dat past niet bij de jonge doelgroep en is wat mij betreft ook niet leuk. Het draait puur om de lach.”

De organisatie Stop Aids Now is verbonden aan Comedy Kids. Een groot contrast, zo lijkt het. “De lach en traan gaan in Comedy Kids samen”, stelt RTL 4. “De organisatie wil er op deze manier met ons voor zorgen dat 100 duizend Afrikaanse kinderen met hiv medicijnen krijgen waarmee we deze aandoening zich niet tot de dodelijke ziekte aids kan ontwikkelen. De ondertoon van Comedy Kids is eigenlijk dat ieder kind recht heeft op een lach.”

Klinkt als een leuk initiatief van RTL 4, die daarmee opnieuw de concurrentie aangaat met Nederland 3 op de zaterdagavond om 19.00 uur. Sublieme keuze ook om Angela dit te laten presenteren, die zich in The Voice Kids al heeft bewezen als prima tv-persoonlijkheid bij de jonge doelgroep. Comedy Kids zou wel eens een flinke publiekstrekker kunnen blijken.

Zie ook:
- Lieke: Twijfel maakt Stabilo Spellingstrijd leuk spelletje

28 Reacties // Reageer

28 thoughts on “RTL 4 biedt podium aan grappige kinderen in Comedy Kids

 1. [email protected]

  Hallo ik ben kay scherpenisse
  En mij lijkt het erg leuk op het toneel te staan en mensen aan het lachen te maken daarom geef ik me op.
  Ik wilde altijd al wel is op een groot podium staan vol met publiek het lijkt me geweldig!

  Ik zou het top vinden als ik mee mag doen!

    /   Reply  / 
 2. Patrick Giethoorn

  Tijdens kamp (van school) en op verschillende feestjes heb ik een imitatie van André van Duin gedaan. Dit was een groot succes. Ook met de musical van school kreeg ik goede reacties van ouders en leraren met de opmerking: ga er mee door! Het lijkt mij heel leuk om hieraan mee te doen.

  Groetjes,

  Patrick Giethoorn

    /   Reply  / 
 3. Gino de vries

  Ik wil mijn zoon opgeven voor dit programma omdat hij altijd en overal de clown wil uithangen vooral op school. Alle leerkrachten zeggen jij hoort op toneel thuis. Kinderen liggen altijd in een deuk om hem.

    /   Reply  / 
 4. zonne dessers

  hallo
  ik heb in groep 7 op schoolkamp een leuk toneelstuk gehouden, het ging over het journaal en daar zat nog een verhaal achter. ik was de nieuwslezeres en toen het afgelopen was kregen wij een heel groot applaus, mijn meester zei alsmaar:’goed zo, ik denk dat jij wel een actrice wordt later’. een jaar later zat ik weer bij hem in klas en toen had hij met surprises van sinterklaas een camera voor mij gefrutseld, dat was dus omdat ik dat toneelstuk deed over het journaal…ik mocht trouwens altijd als eerste in de klas iets voordoen als we toneel deden. ik hoop echt dat ik mee mag doen want ik wil later actrice worden, en dit is een goed begin voor mijn carierre! haha…
  groetsjes zonne

    /   Reply  / 
 5. Ivo

  Hall’o', kijk zie je wel ik ben fet grapig. Iedereen licht nu al in een d’eu’k. Met mijn gewaagde taalgrapp& (haha!) maak ik iedereen aan het lachon. Groetjes Ifo, ick wil me graag opgevon.

    /   Reply  / 
 6. Samantha Kuipers

  Hoi ik ben Samantha kuipers en ik ben tweeling met mijn zus Shannon kuiper. Shannon maakt altijd grapjes en trekt gekke bekken en zou het geweldig vinden om op het podium te staan

    /   Reply  / 
 7. Theun

  Goeidag eem, k ben teun en iederen zegt dak fet grapig ben met mein fiese grapjes. keik hier is er 1 leuke mop: 2 tieten in een evnelop, haha vet grapig toch? ok hier nog 1: jan en truus lopen over straat zegt truus tegen jan hep jij zin in meloenon, nee zegt jan want die zijn zuur en oud haha grapig he oke dat was het dan daag. oja ik wel me opgefon voor programa groetjes teun

    /   Reply  / 
 8. Ivo

  Ik wouw graag laten weton dat ik beter ben dan Tehun, want hij doedt alsof hij vedt goed is, maar stiekum is hij dat hellemaal niet. Ik ben feel grapiger, zoals lopen twee oenenn op een straat, zegt de ene tegen de andere, wat ben jij dom zeg! Hadt je niet sien aankomon he? Haha, fryndeleike groetjes van Ifo

    /   Reply  / 
  1. Theun

   omfg wat doe jij nou weer foor onsin op het world wide wep Ifo, desu grap is nog veel grapiger kijk let op 3 oenen lopen door de stad zegt de een tegen de andere 2 jullie zijn dom zeg haha veel grapiger. jouw grap had ik al sien aankomen. kan ik me noch steeds opgeven? xoxo en lievtallige groetjes en kusjes van teun

     /   Reply  / 
 9. Sophie dekker

  Haloooo ik ben Sophie en ik ben 12 jaar jong.
  Ik vind het heel leuk om mensen aan het lachen te maken.
  Op school deden we een keer drama het spel was verboden te lachen ik was aan de beurt na een paar minuten had ik bijna de hele klas aan het lachen gemaakt op 2 na ( we zijn met z’n 30 ).
  Het lijkt me onwijs leuk als ik mag meedoen.
  Lachende groetjes van Sophie (: hahahahaha

    /   Reply  / 
 10. jaylaino

  is sinterklaas de staf van boter

    /   Reply  / 
 11. Niels Zoomers

  Hoi,
  Ik ben Niels en heb op school meegedaan met het project: toon je talent. We hebben hier ook aan drama gedaan en dat vond ik erg leuk. thuis moeten mijn ouders altijd om mij lachen. Het lijkt me erg leuk om op het toneel te staan en lol te maken met het publiek. Het lijkt me tof om mee te doen.

    /   Reply  / 
 12. Josie

  Hooii,
  Ik ben Josie & Ik wil graag meedoen. Ik ben met me BFF de Clowns uit de
  klas, Ik hoef alleen raar Of een Gekke bek te trekken & Dan lachen ze al & Als ik een mop vertel & ze lachen niet, trek ik een gekke bek.
  Groetjes, Josie

    /   Reply  / 
 13. owen beuving

  hoi ik ben Owen ik maak vaak grappen vele mensen lachen van mijn moeder tot in de buurt tot op school ook op kamp ik deed een comedy act en ik wil graag mee doen gr Owen

    /   Reply  / 
 14. emiio campos

  Emilio is 10 niet verlegen lacht zelf graag maar vindt het leuk als er om hem gelachen wordt en het maakt hem niet uit wat hij dan doet . Hij heeft altijd idieen

    /   Reply  / 
 15. nick van den schuur

  Hallo,
  Ik vroeg me af of je ook een duo mag vormen???
  Of is het echt alleen maar voor 1 persoon?

  Ik hoop dat iemand me dat kan laten weten.

    /   Reply  / 
 16. Mauricio Arsenio

  Ik zag net de reclame van comedy kids op mijn eerste school was ik de grappigste van school en op mijn tweede school ook en op mijn derde ook nu probeer ik ook de grappigste kind van Nederland te zijn ik vind het leuk dat andere mensen mijn grappen leuk vinden en met die mensen bedoel ik nederland met grappige groeten mauricio

    /   Reply  / 
 17. Sherissa

  ik wil zo graag mee doen. ik zou het tof en vet cool vinden om mee te doen. en ik zoek al heel lang naar zo’n programma.
  trouwens ik schrijf dit bericht met ijs in mijn hand, toch vet. ik heb een broertje hij is bijna 9. en wil ook graag mee doen hij is grappiger als mij hoor. gr. sherissa
  ps. mijn doel is om iedereen in nederland te laten laggen
  pps. mijn broertje heeft ook een grappige lach maar ik weet niet of hij zijn grappige lach wil doen. bay

    /   Reply  / 
 18. Levi

  mijn zus was Sherissa en ik wil inderdaad superderpuper graag mee doen ik ben 9 en ik ben echt super grappig doei.

  gr. levi

    /   Reply  / 
 19. Chenoa

  Hoi ik ben Chenoa
  Ik zou dolgraag mee doen omdat het me geweldig lijkt op het podium de clown uit te hangen net als op school(maar dan is er daar geen podium :p ) in de klas sta ik erom bekend dat mijn hele leven een grap is en dat ik graag gehoord word :)

    /   Reply  / 
 20. albert jacob

  ik ben albert jacob en ik ben 12 en het lijkt me wel leuk om op tv te komen en mensen aan het lachen te gragen

    /   Reply  / 
 21. Yairo

  Ik vind het leuk om jullie te laten lachen ik laat men vriende/familie ook altijd lachen dus ik zou jullie graag hier in mee willen nemen met hartelijke groet yairo

    /   Reply  / 
 22. Yairo

  Goeiedag ik ben yairo ik wil jullie heel graag laten zien wat ik kan wil jullie ook graag meenemen in mij grappen ik laat iedereen altijd lachen dus wil ik jullie laten zien wat ik in huis heb en jullie naar huis laten gaan nog met mijn grappen in jullie hoofd 😝😝

    /   Reply  / 
 23. albert jacob ten napel

  Ik wil er graag meedoen ik maak iedereen aan het lachen

    /   Reply  / 
 24. albert jacob ten napel

  Ik wil er graag meedoen ik maak iedereen aan het lachen en ik wil dat ook wel op de tv latenen zien

    /   Reply  / 
 25. Rijk Blaas

  hallo ik doe mee hoor
  ik maak iedereen aan het lachen en ik wil dat ook wel op de tv laten zien wat ik in huis heb
  ik laat mijn klas al aan het lagen maken en de school
  tijdens mijn musical ook en tijdens kamp

    /   Reply  / 
 26. Teun Meijer

  Ik ben Teun Meijer en 13 jaar…
  Mensen moeten altijd hard lachen als ik mijn typetjes doe. Mijn moeder zegt dat ik altijd scherp reageer en snel kan schakelen tussen de typetjes. Ze vindt mij net Jochem Meijer. Ach het ligt misschien aan de achternaam.
  Hopelijk krijg ik de kans om het te komen laten zien.

  Groetjes Teun

    /   Reply  / 
 27. lana

  Ben je gefrustreerd in het leven? je denkt dat alles verloren is? Geen hoop van elke waar?

  Nou, ik heb een goed nieuws voor u allen vandaag, is een Privillage dat u voldoet
  met de juiste persoon. Ik ben een beroemde vrouw die iedereen kende me. Mijn naam is
  lana Ik ben een geldschieter ik toegepast om mensen financieel te helpen, omdat ik denk
  genoeg failliet en al deze instellingen ik hoor. Ik wil mijn zelf te bewijzen
  iedereen daar. Dat niet alle gelijk.

  Stuur ons uw persoonlijke gegevens:

  Volledige naam: … … ….
  Contacteer Adres: … … …
  Telefoon: … … ..
  Persoonlijke Telefoonnummer: ……………..
  Country Code: … … …
  Benodigd … … … ..
  Beroep: …………..
  Maandelijks Inkomen: …………….
  Doel van de lening: … … … … … ….
  Wanneer de restitutie … … … … … … …

  Hoop om uw reactie te zien via dit adres, [email protected]

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>