RTL 5 met realityserie zigeunerstylist Roy Donders

Bij de najaarspresentatie van RTL heeft jongerenzender RTL 5 een preview gegeven van zijn nieuwe reality-series. En één type springt daar tussenuit. Het gaat om ‘de stylist van het zuiden’ Roy Donders, die zo nu en dan al opdook in RTL 4-serie Gypsy Girls van Antje Monteiro. Roy geeft vele zigeunervrouwen kledingadvies en is in die hoedanigheid een begrip ‘onder de rivieren’. RTL 5 maakt nu een hele realityserie om de markante figuur heen. Roy Donders: Stylist van het Zuiden is vanaf eind oktober wekelijks te zien.

“Voor vrouwen in volksbuurten en in woonwagenkampen is deze stylist hun steun en toeverlaat”, meldt de zender. “Stijve krullen of steil haar met wafeltjes? Roy draait er zijn hand niet voor om. Huispakken met panterprint, felle kleurtjes en alles met glitters? Allemaal te koop in Roys winkel in Tilburg en tijdens zijn goedbezochte kledingparty’s.

Niet alleen Roy komt in beeld, ook zijn familie maken deel uit van de serie. Het gaat om moeder Nel en zus Rian, die hem helpen bij zijn carrière. Nel maakt ‘s ochtends haar thuiswondende zoon ‘s ochtends op tijd wakker zodat hij geen gat in de dag slaapt en Rian brengt de kledingverzendingen van haar broer naar het postloket van de Jumbo. En dan is er nog vader Frans, die optreedt als oppas van Roys hondje Paris.

Bekijk een filmpje van de excentrieke Roy Donders:

1 Reacties // Reageer

One thought on “RTL 5 met realityserie zigeunerstylist Roy Donders

  1. maria

    Nou die Roy Donders kan de pot op!!Gisteren was hij bij dolle pret in Almelo.Hij was afgeschermd (achter grote zwarte schermen waar je niks van die arogante kneusjes kon zie) van de rest,en zijn zus zei dat de mensen er alleen voor hum kwamen,Ja en als de mensen geen afstand van hem hielden ging hij weg , want hij was bestolen en zijn kleding was kapot gemaakt (zeg wat over de kwaliteit van die rommel, 80 euro voor iets dat er niet uit ziet en je op de markt voor 5 euro koop en dan nog te duur is)want hij werd er overspannen van!!!!Verder mocht je alleen op de foto met meneer als je wat gekocht had!!!!!!!!!!!!!!!!!Nou vraag ik je!!!EEN PAK WAT ER NIET UIT ZIET 80 euro!!!!!!!!!!!!!!!!!Dure foto .Hij deed net of hij wereld beroemd was, en is .ik denk dat het gauw afgelopen is met meneer (Be)dondders . Een 2 de serie??????Nee doe maar niet.Als hij zo door gaat dan kan hij verwachten dat dit een keer mis gaat want niet iedereen pikt dit van meneer. Hij is nep , arrogant , en echt niet zo als je hem op tv ziet . Dus mensen spek dat arrogante kwastje niet langer!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>