Vakantie-avontuur Barbie & Michael op RTL 5

Het waren drukke tijden voor Barbie en Michael. Binnen anderhalf jaar tijd trouwen, de komst van baby Angelina én een verhuizing. De Hagenezen moeten hoognodig even bijkomen en opladen. Dus gaan ze lekker op vakantie! Samen met Barbies ouders Cor en Ron, Michaels zus Priscilla en zwager Patrick plus de kinderen trekken ze met een stoet caravans langs de Costa Brava voor een portie zon, zee en strand.

Over het verloop van dat avontuur is al heel veel naar buiten gekomen. Barbie en Michael golden als een ware attractie op de diverse campings, waardoor er van uitrusten weinig terechtkwam. Sterker nog, deels bevangen door de hitte, moest Barbie de opnames staken.

Toch blijft overeind dat we te maken hebben met echte characters waar het Nederlands publiek van is gaan houden. Met de kijkcijfers zal het wel weer goed komen.

Samantha & Michael Willen Rust in de Tent, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- RTL 5 noemt nieuwe Barbie-soap Rust in de Tent
Vakantiesoap Barbie blijkt camping-trektocht
- RTL 5-ster Barbie verliest naam Barbie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>