Johnny de Mol gaat pesten op school te lijf in RTL-show

Pesten is hot onder televisiemakers. RTL heeft al Gepest met Peter van der Vorst en voor RTL 5 is Project P in ontwikkeling. En er is nog een programma over pesten op komst, dat gepresenteerd gaat worden door Johnny de Mol. De nieuwe RTL-ster gaat hierin pesten op scholen te lijf.

“Helaas is pesten onder scholieren nog steeds een groot probleem. 15 procent van alle middelbare scholieren wordt stelselmatig gepest en 800 kinderen blijven iedere dag thuis omdat ze niet meer naar school durven”, valt te lezen in de kandidatenoproep. “Zit jij op de middelbare school en word je verschrikkelijk gepest en ben je dat spuugzat? Of ken je iemand die ernstig gepest wordt? Meld je dan aan.”

Johnny maakte voor de zomer zijn overstap bekend. Voor RTL 4 gaat hij Syndroom presenteren, ook is er sprake van dat Johnny gaat acteren in een RTL-serie.

Zie ook:
- Peter van der Vorst werkt aan nieuw pest-programma
- Johnny: Waar Is De Mol keert nooit meer terug
- Johnny de Mol maakt SynDROOM bij RTL 4

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Johnny de Mol gaat pesten op school te lijf in RTL-show

 1. J

  Herman, ik denk dat dit om project P gaat. Het programma van Johnny is namelijk voor RTL5.

    /   Reply  / 
 2. M

  Dit is Project P.

    /   Reply  / 
 3. danielle frigge

  Help ons, alsjeblieft , Johnnie! Mijn lieve, lieve Floris is 16 jaar en wordt al z’n hele leven zooo gepest! Hij is erg autistisch en zit toch op het regulier onderwijs, omdat z’n IQ zogenaamd heek goed is…..Wat heeft Floris daar aan als ze zoooooooo rot doen! Hij is een metalhead en dat werkt natuurlijk ook niet mee! Johnnie, hij wil een eind aan z’n leven maken…Ik kan niet zonder mn kind,zn broer is ook heel ziek, heeft schizofrenie, hij is 17…ik ben zo moe, Johnnie, help alsjeblieft mn boy!! HELP, Help. Help,
  Danielle Dijkstra – Frigge [email protected]
  ?.

    /   Reply  / 
 4. danielle frigge

  IK WEET NIET WIE DIE GRAPJAS IS, DIE HET NODIG VOND HIERBOVEN EEN OPROEP TE SCHRIJVEN UIT MIJN NAAM, MAAR IK BEN DAT DUS NIET EN MIJN KINDEREN EN IKZELF VINDEN HET AL HE-LE-MAAL NIET GRAPPIG! MIJNHEER DE MOL, DIT IS FLAUWEKUL EN SUPERLAF…….IK HOOP DAT HET VERWIJDERD KAN WORDEN, WANT IK VIND HET EEN ZIEKE GRAP EN HET IS PURE ONZIN!

    /   Reply  / 
 5. danielle frigge

  Ik werd er over aangesproken op straat…ben er zo niet blij mee….wat n ellende…..Wat is hier de lol van?

    /   Reply  / 
 6. vincent

  Doet me denken aan dat ziekenhuis jaren geleden. Werden ook heimelijk opnames gemaakt…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>