RTL 5 komt met I Can Make You a Supermodel

De modellenwedstrijden zijn weer helemaal terug bij RTL 5. Nadat de zender een jaartje oversloeg met Holland’s Next Topmodel, is die titel momenteel alweer te zien op de jongerenzender. In het voorjaar komt daar de nieuwe titel I Can Make You a Supermodel bij.

Het format komt uit de koker van modellenagent Paul Fisher, die in de Verenigde Staten eerder al het soortgelijke Remodeled aan de zender CW sleet. In I Can Make You a Supermodel struint hij de straten in Nederland af, op zoek naar onontdekt talent.

“We zoeken een jongen of meisje met een speciaal gezicht voor een speciale klus”, vertelt Fisher aan The Examiner. “In de seizoensfinale scout ik een meisje van een varkensboerderij, en let op wat ik met haar doe! Ik zet haar enorm op de kaart.”

RTL 5 bevestigt aan deze blog met het programma te komen, maar laat inhoudelijk nog niet veel los.

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “RTL 5 komt met I Can Make You a Supermodel

 1. M

  Ach een programma over modellen dat kende we nog niet. Misschien moet RTL5 ook iets doen met dansen. Ook zo leuk op televisie.

    /   Reply  / 
 2. pat

  is er verder nog bekend wat rtl gekocht heeft?

    /   Reply  / 
 3. Anouk van de Laar

  Ik lees en hoor dat Paul Fisher in het land is om models te scouten . Nu is er op 2 november a.s. een modeshow in Amersfoort georganiseerd door Mexx. De shows zijn om 12.00 -13.00 – 14.00 uur . Misschien is dit wel heel leuk om deze te laten bezoeken door Paul Fisher.
  Ik ben te druk om op te letten of hij er wel of niet is want ik moet zelf lopen , maar ik zou het wel te gek vinden en wie weet ziet hij heel misschien wel potentie in me . Het is maar een idee voor RTL5 , wie weet doen jullie er wat mee.

    /   Reply  / 
 4. roos

  wanneer komt hij in Utrecht ?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>