Stromae bij eerste liveshow So You Think You Can Dance


So You Think You Can Dance 2013 is toegekomen aan zijn eerste liveshow. En deze wordt muzikaal opgeluisterd door Stromae, die momenteel een grote hit scoort met Papaoutai.

De dansers Tamara, Rowan, Sophie, Ricardo, Giovanni, Kris, Joey, Ellen, Jordy, Anneke, Johan, Ina, Liam, Tugba, Danny, Sarah, Redouan en Miguel zijn in een groepschoreografie van Roy Julen op dit nummer te zien.

Na het openingsoptreden gaan de kandidaten in duo’s aan de slag met verschillende dansstijlen. Johan en Rowan dansen een Weense wals. Liam en Sophie, Redouan en Tamara en Jordy en Sarah laten zien of ze de stijl hip hop beheersen. Danny en Ellen dansen een jazz choreografie, Ricardo en Kris swingen met de Cha Cha, Giovanni en Ina dansen een jazz choreografie, Joey en Anneke gaan terug in de tijd met een disco choreografie en Miguel en Tugba zijn te zien in een moderne choreografie.

Niet alleen de jury zal het optreden van de dansers beoordelen. Ook de kijker thuis mag wekelijks een stem uitbrengen op hun favoriete koppel. De drie koppels met uiteindelijk de minste stemmen moeten strijden in het onderdeel dance for your life, waarin de dansers de jury in hun eigen solo moeten overtuigen dat ze bij de meest favoriete dansers horen. Dit seizoen is het alleen mogelijk om een stem uit te brengen via sms.

So You Think You Can Dance, 20.00 uur, RTL 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>