Nieuw RTL-contract John Williams; ook acteren?

John Williams en RTL hebben een vervolg gegeven aan hun samenwerking. De komende drie jaar is John ook bij de commerciële zender te zien, waar hij de zeer succesvolle titels Help, Mijn Man Is Klusser en Een Dubbeltje op zijn Kant maakt. En er zit nog heel wat in het verschiet voor Williams.

“Ik sluit niet uit dat hij meer van zijn acteertalent gebruik gaat maken”, laat programmadirecteur Erland Galjaard doorschemeren in RTL Boulevard. “En dat de studio ook wat vaker onder zijn voeten te vinden is, dan alleen maar programma’s op straat.”

In het persbericht stelt Erland nog: “John is uitgegroeid tot een vaste waarde van RTL 4: inmiddels weet hij al jarenlang op de donderdagavond een vast publiek te bereiken en dat doet hij nu ook op de dinsdagavond. Een publiek dat ook nog steeds groeit, gezien de recente recordcijfers van Een Dubbeltje.”

John Williams: “Ik ben blij met mijn cluppie. Ik zit er al heel wat jaren en het is nog steeds een match. En er zit nog steeds groei in naar mijn idee. Als presentator is er veel ruimte om mee te denken en dat vind ik steeds belangrijker, dat we echt samen de programma’s kunnen maken.”

Zie ook:
- Recordscores Dubbeltje en Uitstel van Executie
- John Williams bedenkt nieuwe show Britt & Ymke
- John Williams voelt zich nu lekker bij hulpprogramma’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>